Ezt nézed:  / Suli / Dollármilliomosok, akik otthagyták az iskolát

Dollármilliomosok, akik otthagyták az iskolát

Bizony vannak olyan hírességek, akik nem járták ki a sulit, sőt, még egy érettségijük sincs. Azonban ma több millió dolláros vagyonnal rendelkeznek. Ők azok, akik megvalósították álmaikat, és mára szinte mindenki ismeri a nevüket.

 

Jim Carrey

Jim Carrey főleg anyagi okok miatt kényszerült arra, hogy abbahagyja a tanulmányait. A család nehéz körülmények között élt, így a kis Jimnek is ki kellett vennie a részét a munkából, hogy legyen mit enniük. Mára azonban a szakma igazi nagyágyúja lett és egy-egy filmszerepéért több millió dollárt is fizetnek neki.

 

Simon Cowell

Az amerikai tehetségkutató műsorok atyjaként is emlegetik. Rossz magatartása miatt 16 évesen ott hagyta az iskolát, majd levélhordóként vállalt állást. Néhány év múlva megalapította saját cégét. Kezdetben producerként tevékenykedett, majd később jött a mindent elsöprő hírnév. Vagyona jelenleg több, mint 500 millió dollárra rúg.

 

James Cameron

A nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a Titanic vagy a Terminátor, azonban kevesen tudják, hogy ő sem fejezte be a sulit. Teherautó sofőrként kereste a kenyerét jó ideig, majd 1978-ban elkészítette első filmjét, ami után csak felfele vezetett az útja. Vagyona 700 millió dollár körül mozog.

 

Steve Jobs

A főiskolát hagyta ott, hogy megalapítsa vállalatát. Társával karöltve hozták létre az Applet, ami mára egy hatalmas vállalat lett. 2011-ben bekövetkezett halálakor körülbelül 10 milliárd dolláros vagyona volt.

 

Mark Zuckerberg

A főiskoloa évei alatt hozta a létre a facebookot, ami mára elterjedt a világon és emberek milliárdjai használják nap, mint nap. A 33 éves zseninek becslések szerint több, mint 60 milliárd dollárja van.

Dollármilliomosok, akik otthagyták az iskolát
Mi az az összeg, amit havonta szeretnél kapni a munkádért?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share