Ezt nézed:  / Hírek / PR / Pszicho, szex / Dominik barátnője pszichopata? Intő jelek!

Dominik barátnője pszichopata? Intő jelek!

Nehéz lenne Dominiknak tagadni azt, hogy sokat gondol a gyönyörű betörőlányra: Annára, – ahogy a képzelgéseit láthattuk is a 135. részben, –  aki teljesen az ujjai köré tudta csavarni a fiút, s nem csak szexuális értelemben, hanem mentálisan is!

Anna karizmatikus személyiség, könnyen le tud nyűgözni másokat, de közben nagyon úgy tűnik, hogy valami nincs rendben vele. Persze ezt nehéz észrevennie épp Dominiknak, mert közel került hozzá.

Figyelmeztető jelek mindig vannak!

Ezeket pedig nem érdemes félvállról venni.  Ahogyan arra dr. Kelly Scott pszichiáter a businessinsider.com-on felhívta a figyelmet, az általunk gyakran használt pszichopata szó nem jelent semmit, orvosszakmai körökben ezt antiszociális személyiségzavarnak (ASPD) nevezik.

Az antiszociális személyiségzavarban szenvedők hihetetlenül megnyerőek és empatikus érzékük is kiváló, miközben mérgezik a kapcsolatot.

Dr. Scott összeszedte azokat a jeleket, amikből megtudhatjuk, ha ilyen emberrel van dolgunk, akár csak randevúzunk, akár már párkapcsolatban élünk! A legtöbben szerinte őt követik el a hibát, hogy tartósan létesítenek kapcsolatot velük. Lássuk a jeleket!

Túlságosan is hasonlítanak a partnerükre!

Így akarják meggyőzni őket, hogy tökéletesek a számukra.

Elbűvölőnek tűnnek!

Épp ezért nem csoda, hogy sokan belesétálnak a csapdájukba, hiszen olyan kombinációs vonzalmuk van, ami egyszerre megnyerő és izgalmas, ennek pedig nehéz ellenállni.

Nincsenek sok barátjuk, vagy egyáltalán nincsen! Csak a személyes érdek hajtja őket.

Nem rendelkeznek empátiával!

Ugyanakkor nagyon meggyőzőek, hogy mégis.

Megbánás nélkül okoznak anyagi, vagy épp érzelmi, akár fizikális kárt másoknak!

A Középsuli legújabb előzetesében Dominik újdonsült barátnője megfenyegeti Olivért és Bendét! Ez csak a kezdet lenne?

A 137. rész vasárnap 17 órakor jelenik meg!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share