Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Down to Lunch – Szervezz baráti találkozót néhány gombnyomással

Down to Lunch – Szervezz baráti találkozót néhány gombnyomással

Állítólag még a Facebook sikereit is felülmúlta, olyan gyorsan terjedt el a Down to Lunch mobilos alkalmazás az Egyesült Államokban. De mi is ez a cucc?

dtl-3

Csak januárban jelent meg, most mégis Amerikában szinte mindenhol használják. Különösen az egyetemisták körében népszerű, lényege pedig, hogy pár gombnyomással lehet baráti találkozókat szervezni. A Down to Lunch applikáció letöltése után engedélyezni kell az értesítéseket és a helyzetmeghatározót, hogy a rendszer tisztában legyen vele hol vagyunk. Ezek után három egyszerű lépéssel lehet összehozni egy jó kis talit ismerőseinkkel: megadjuk, hogy mit akarunk csinálni, kivel és mikor. Ennyi!

image

A meghívandó személyeket kiválaszthatjuk előre létrehozott csoportból is, aki pedig megkapta a környéken a meghívót, az azonnal csatlakozhat is, meg lehet beszélni a továbbiakat. Mivel egy-egy tevékenységhez adott számú ismerős meghívása szükséges, így nagyon gyorsan tudott terjedni az app. Nagyon rövid idő alatt lehet spontán programokat szervezni, ami egyszerűbb és gyorsabb, mint a facebookon például eseményt, vagy csoportbeszélgetést létrehozni.

fb-open-graph-image8

Az alkalmazásban ráadásul privát és nyilvános talikat is lehet szervezni, így még arra is jó, hogy a tevékenységbe új érdeklődőket vonjunk be, szélesítve baráti körünket. Az alkalmazás ingyenes iOS és Android készüléken is. Azt is megtudhatjuk ki az barátunk, aki a közelben van és ráér mondjuk egy spontán összeröffenésre. Akik a közelben vannak és épp ráérnek, értesítést kapnak, aztán egy közös ablakban meg lehet beszélni, mi legyen.

Ilyen egyszerű. Ha nem hiszed járj utána.

Én is ki fogom próbálni: meghívom az irodában a munkatársaimat.

„Találkozzunk a konyhában a puding mellett, hey!”

dtldfvddfv