DURVA! Halálos játék terjed Zalaegerszegen a fiatalok körében

Rovat

Megosztás

A zalaegerszegi gyerekek a város egyik pontján elképesztő és igencsak baleset-és életveszélyes játékot űznek. Beszámolók szerint a Berzsenyi úton, az egyik parkoló közelében állva három kamasz azzal szórakozik, hogy az érkező autósok elé ugrál, majd nevetve elfutnak – írja a Bors.

A Bors szerint megrettentek a zalaegerszegi autósok, amikor többek is figyelmeztették őket arra, hogy a város egyik pontján elképesztő és igencsak baleset-és életveszélyes játékot űz pár fiatal. Elmondások szerint

a Berzsenyi úton, az egyik parkoló közelében állva három kamasz azzal szórakozik, hogy az érkező autósok elé ugrál, majd nevetve elfutnak.

A helyiek úgy tudják, hogy a fiatalok egy közeli parkolóhelynél, a vasúti töltés alatt ácsingóznak, majd innen, a bokros és fás területről ugranak ki a mit sem sejtő, majd halálra rémülő sofőrök elé.

Az esetet már többen is jelezték, hozzátéve, hogy az életveszélyes szórakozást űző fiatalokat nem csak itt látták, hanem a város más pontjain is, volt, aki elvileg alig egy kilométeres sugarú körön belül, egy másik útszakaszon futott bele a meggondolatlan tinikbe. Bár többek szerint az esetet jelezték, vagy jelzik majd a rendőrségnek, amikor a Bors felkereste az illetékes kapitányságot, kiderült, hogy ez eddig még nem történt meg:

az illetékes Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra ezidáig nem érkezett bejelentés, rendőri intézkedésre nem került sor, eljárás nincs folyamatban

közölte kérdésükre Sznopek Veronika, a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az autósok azonban egyre óvatosabbak, ugyanis nem ritkák a gyermekcsínynek gondolt, de valójában legalább baleset, de sokszor inkább életveszélyes húzások. Korábban ugyanis már megesett, hogy puszta heccből betondarabokkal torlaszolták el gyerekek a budapesti 3-as villamos útját, vagy éppenséggel jó ötletnek tartották a tinik, hogy vonat elé ugrálva bizonyítsák bátorságukat. Sok autós ezért már a fedélzeti kamerára esküszik.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta