DURVA! Ilyen kitakarítani a világ legkoszosabb lakásait

Rovat

Megosztás

A takarítás sokszor, sokaknak megnyugvást nyújt és úgy érezhetjük, megtisztulunk általa. Nem csak mint környezetünk, még inkább lelkileg is.

Biztosan ezt érzi az Aurikatariina néven futó YouTube csatorna tulajdonosa is, aki nem csak ezen a platformon, de TikTokon is befutott videó által, amiben koszosabbnál koszosabb lakásokat takarít ki. Az ingatlanok többségében gyűjtögetők által látott szobákat láthatunk, olykor több kilónyi pelenkával borított sarkakat és rengeteg csótányt.

A takarítás folyamatait ugyan jó gyorsított képsorokon megfigyelni, azonban felvetődik a kérdés, hogyan képes valaki ilyen körülmények közt lakni? A takarítói csapat által vezetett csatornán nem egyszer ezek háttértörténeteit is megosszák. Az elhanyagolt ingatlanok nem egyszer idősebb emberekhez, betegekhez tartoznak, akik nem voltak képesek ellátni önmagukat és környezetüket sem.

A több mint 3 millió feliratkozóval rendelkező “takarítás királynője” sokszor ingyen takarítja ki ezeket a helyszíneket, ezzel még több rajongót szerzett közösségi oldalain.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta