DURVA! Japánban gyerekek arcát plasztikáztatják ezek a szülők

Rovat

Megosztás

Döbbenetes, sokkoló videó került fel a YouTube-ra, amire Doctor Gary Linkov youtuber azonnal reagált. Japánban ugyanis gyerekeket plasztikáztatnak át azért, hogy szebbek legyenek.

Ma már egyre divatosabbá váltak a szépészeti beavatkozások. Egyre elterjedtebbek lettek a szájfeltöltések, a botox és a zsírleszívás is. Vannak azonban ennél invazívabb beavatkozások is, ezek közé tartozik a szemhéjműtét és nagyobb beavatkozások is. A videóban látható, hogy egy 9 éves kislánynak műtik meg a szemhéját, hogy ennek következtében “szebb” legyen. A kislány a videóban nyilatkozza, hogy ezzel semmi probléma nincsen.

Ennek következményeiről beszél Gary is, aki teljesen fel van háborodva a “Vice” YouTube csatorna által feltöltött videón. Elhangzik benne, hogy van olyan 33 éves nő, akinek több mint 100 beavatkozása volt már. A nő úgy nyilatkozik, hogy ha egyszer ezt elkezded, nem tudod abbahagyni.

Gary elmondja véleményét és megfogalmazza, hogy a legborzasztóbb az egészben, hogy a gyerek biztosan nem érti, mi történik vele és nem is tudja megérteni ennyi idősen. Milyen következményei lesznek vagy lehetnek a műtétnek és mikkel jár együtt. Az édesanya, aki lányával közös tartalmakat készít plasztikai beavatkozásaikról, büszkén mutatja ezeket a nagyközönség számára, azonban Gary szerint ez rendkívül ártalmas.

Az ártalmas pedig enyhe kifejezés és a videó megtekintése előtt kérjük, hogy ha érzékeny vagy, ne tekintsd meg a tartalmat!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta