Durva! Olivér és Juli együtt??

Rovat

Megosztás

A Középsuli 135. részének előzeteséből egy igen durva dolgot tudhattunk meg Olivértől, aminek Dominik, szemmel láthatóan nem örült!!

Amikor Dominik rákérdez Olivérnél, hogy “Ki a szerencsés?”, akkor még nem is sejti azt, hogy egy elég erős választ fog visszakapni. Feltehetően, itt a srácok arról beszélhettek, hogy ki Olivér új barátnője vagy, hogy kivel kavar.

Olivér és Juli együtt? Ha tényleg együtt vannak, akkor mióta? Vajon Ráckevén, esetleg Sátoraljaújhelyen jöhettek össze? Ez a későbbiekben, milyen hatással lehet majd az osztály életére?

Az a kérdés is felmerül, hogy erre Dominiknak, milyen reakciója lesz? Ugyan a Középsuli sráca már Ráckeve óta nem fut Juli után, de azelőtt több éven keresztül  (kisebb megszakításokkal), de kitartóan szerelmes volt belé. Vajon képes lesz szemet hunyni efelett?

Ez a téma rengeteg kérdést vet fel. Ezzel együtt rengeteg jót is hozhat magával. Ugyanis, ha Juli együtt van Olivérrel, akkor végre Olivérnek is lesz egy barátnője, amire már nemcsak ő, hanem sokan mások is tűkön ülve vártak.

A válaszokra nem kell sokat várni, ugyanis:

A sorozat 135. része 2020. július 19-én jelenik meg vasárnap 17:00-kor!

Szavazzatok!

Durva! Olivér és Juli együtt??
Szerintetek Juli és Olivér összeillenek?

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta