Durva szakítós sztorik

Rovat

Megosztás

Mindig nehéz véget vetni egy kapcsolatnak, érzelmileg és mindenhogy elszakadni a másiktól, de vannak olyanok, akik nem csak, hogy nem csinálnak nagy ügyet a dologból, de olyan lazán kezelik az egészet, hogy a másik fél nem is tudja, kivel volt együtt annyi ideig. Hirtelen, mintha egy másik ember állna velünk szemben, mi pedig kétkedve nézünk rá, hogy “Én őt szerettem? Ez most komoly?!”.

Akikkel eddig valami értelmes indokkal, és módon szakítottak, azok tartsák magukat a szerencse fiainak, lányainak, ugyanis néhányan, köztük én is, éltünk már át olyan szakításokat, amiket egyszerűen nem lehet hova tenni. Illetve talán mégis. A szakíts ha bírsz blog tele van, nem a jó értelemben különleges, szakítós sztorikkal, és némelyik után elgondolkodik az ember, hogy vajon mennyit is jelentett a másiknak a kapcsolat, az együtt töltött idő, és, hogy miért is nem pofoztuk fel az illetőt.

Számomra a legdurvább és érthetetlenebb az volt, amikor egyik reggel egyszerűen megláttam a Facebookon, hogy egyedülálló lettem. Nem csak, hogy pofátlan dolognak tartottam, és tartom ezt a mai napig is, de, amikor felhívtam a kedves fiatalembert, hogy ugyan mondja már el, mi is történt, volt olyan kedves ezzel a mondattal válaszolni: ” Nyugi, mindjárt visszaállítom!”. Persze nem kértem, hogy ezt tegye. Egyébként a szakítás oka egy buliban megismert lány volt.

Bizonyára mindenkinek a saját sztorija fáj a legjobban, de ennek a lánynak sem szeretnék soha a helyébe kerülni, akivel a kedves párja Instagramon keresztül szakított, méghozzá a következő módon:

Névtelen3

Persze másképp is lehet tudatni az illetővel szándékunkat, illetve a kapcsolat végét, de nem feltétlenül muszáj megalázni a másik felet. Azonban akadnak olyanok, akiknek erről egyértelműen más a véleménye. Ez a fotó tavaly készült, a fővárosban, a Madách-téren, és igazából én nehezen tudnám eldönteni, kit sajnáljak jobban, akit megcsaltak, vagy azt, akivel így szakítottak. Bizonyára egyikük sem volt túl boldog.

 

vera

Egy pasi képes volt azért szakítani a barátnőjével, mert összevesztek azon, hány éves is valójában Madonna. Na, ne már!

„Egy haverom azért szakított valakivel, mert az a lány nem szerette Eminemet.” Gratulálunk!

„Egy srác egyszer azért szakított velem pár nappal Valentin-nap előtt, hogy Valentin-napra azt az ajándékot adhassa nekem, hogy újra összejövünk.”

Ezt a Facebookos szakítást nagyon furcsa módon próbálta meg helyrehozni a srác, nem tudjuk, komolyan gondolta-e, hogy így sikerülni fog, de ha igen, akkor valami biztosan nem volt rendben a fejében:

Állapot:
Court: sajnálom hogy lefeküdtem a legjobb barátnőddel 🙁 viszont küldtem nekem Farmvilleben egy ajándékot. ugye most már megbocsátasz?
Kommentek:
Kat: Istenem! Igen! Persze, megbocsátva! Te vagy a világ legjobb bátyusa! Mikor megdöntötted a barátnőmet ISZONYÚ ideges lettem, de a szalmabála amit a Farmville-ben küldtél rendbe tette a dolgokat, így megbocsátok! 🙂
Court: Tényleg?!
Kat: Nem. Barom vagy és remélem megfulladsz egy kanál vízben.

“Azért szakítottam az exemmel, mert soha sem nullázta le a hátramaradó időt a mikrón.”

” Imádom a kézműves sört, ezért mindig jól átnéztem a szórakozóhelyek kínálatát. Egyszer egy srác a város legjobb sörözőjébe hívott el randizni. Miközben ott álltam a söröket vizsgálva és azon gondolkodtam, hogy mit rendeljek magamnak, ő fogta magát és kért két sima sört nekünk. Többé nem válaszoltam a hívásaira. ” 🙁

“Az egyik volt barátnőm 4 nappal a születésnapom előtt szólt, hogy már kinézett nekem egy ajándékot. Tudtam, hogy nem szakíthatok vele legalább 30 napig az ajándék átvétele után, ezért azonnal a tettek mezejére léptem, mert nem akartam még 34 napot áldozni arra a kapcsolatra.”
(forrás:csinifix)

 

A Középsuli. hu csapata is készített anyagot a témában. Így szakít az utca embere:

https://www.youtube.com/watch?v=aOwO5KOWMO8

 

A szakítás általában mindkét félnek nehéz, de azért kíváncsi lennék, egyesek mit éreznek, amikor ilyen dumával vetnek véget a szerelemnek, aztán még szebbekkel, nyugtatják a másikat, mint például: ” Gondolj arra, amikor még nem ismertél!”. Ennél jobbat eddig nem igazán találtam, de ha neked is van esetleg egy durva szakítós sztorid, vagy valami hasonlóan nyugtató mondat, amit breaking up után hallottál, írd meg nekünk a tiirtatok@kozepsuli.hu-ra!

Durva szakítások
Veled hogyan szakítottak?

Fotók: santmagazine.com, lajk.hu

 

 

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,159RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta