Ezt nézed:  / Színes / Dwayne Johnson megint nagyvonalú volt

Dwayne Johnson megint nagyvonalú volt

Nem felejti el azokat a Sziklának becézett Dwayne Johnson, akik önzetlenül segítettek neki.

Húsz évvel ezelőtt feltörekvő pankrátor volt, az előrejutásban azonban gátolta, hogy nem futotta rendes felszerelésre. Ekkor lépett színre a család barátja, a szintén pankrátor Fifita, más néven King Haku, és kölcsönadta saját dresszét és nadrágját a fiatal Sziklának. Azóta Johnsonból többszörös pankrátor-világbajnok és mozisztár lett, de nem feledkezett meg régi barátjától. A minap egy bivalyerős Ford-pickuppal hajtott oda Fifita háza elé, és megkérdezte tőle, mit szól hozzá. Hát, elég klassz, válaszolta a már visszavonult bajnok. Az jó, mert a tiéd, mondta Johnson, és gyorsan készített egy szelfit kettejükről meg a szuperjárgányról.

screen-shot-2015-12-28-at-12-06-49-pm

Johnson, amikor nem forgat, állatokat ment és milliókat adományoz jótékonysági alapítványoknak, úgyhogy ez a nemes gesztus kitűnően beleillik jótéteményei sorába.

the-rock-800

Dwayne Johnson természetesen visszatér a Halálos iram nyolcadik részében, de előtte még látjuk majd a Központi hírszerzés című akcióvígjátékban, amelyben a nagyjából feleakkora Kevin Hart komikus (Pofázunk és végünk) oldalán menti meg a világot. Kevin Hart viszont még korábban visszatér a Pofázunk és végünk folytatásában, a Pofázunk és végünk Miamiban című akcióvígjátékban.

roc17_3

 

(Ride Along 2 – hazai bemutató: 2016. január 21.)

(Central Intelligence – hazai bemutató: 2016. június)

(Furious 8 – hazai bemutató: 2017. április)

 

 

foto: usatftw, img2-2.timeinc.net, http://noihirek.hu/