Dzsúdló hamarosan felszántja a Budapest Park színpadát!

Rovat

Megosztás

Dzsúdló dübörög szeptember 8-án a Budapest Parkban! A nyitó hétvégén jó néhány meglepetés fellépővel kiegészülve ezrek buliztak vele, most pedig visszatér egy második felvonásra. Részletek a cikkben!

Folyamatosan fogynak a jegyek Dzsúdló szeptember 8-ai koncertjére, melynek a Budapest Park biztosít helyszínt ismét. Idén ez már a 2. felvonása hazai énekesünknek, hatalmas show-val készül, biztosak lehettek benne! Szeptember 8-án 18 órakor nyitják a kaput, érdemes hamar sorba állni, kígyózó emberek fognak várni arra, hogy láthassák kedvencüket ismét!

Az este tervezett menetrendje:
18:00 Kapunyitás
Ajánlott érkezés: 18-19 óra között. Ha tutira nem szeretnél lemaradni a szuper vendégről, illetve kedvenced koncertjéről, érkezz időben!
Koncert vége: 22 óra

A pontos menetrendet, a koncertek kezdési időpontjaival legkésőbb a rendezvény napján közzétesszük az összes eseményben. 22 óra után a koncertjeggyel minden aznapi bulit látogathatsz!

Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

Forrás és kép a Budapest Park hivatalos Facebook oldaláról, csatlakozz TE is az eseményhez, illetve Dzsúdló hivatalos Facebook oldaláról.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta