Egy ilyen feleséget vétek megcsalni!

Rovat

Megosztás

Rozi óriási fejlődésen ment keresztül az első rész óta. Láthattuk, hogy mennyire gyönyörű és  határozott lett, de Bende mégis megcsalja. Ez miért van?

A 133. részben Bende Barbit viszi le Ráckevére, hogy betörjenek a hotelbe és nem Rozit. Roppant érdekes, hogy Bende már hányszor elhatározta,  hogy csak a feleségét fogja szeretni és csak vele lesz, és most mégis visszatért belé a csalfaság.

https://www.instagram.com/p/CB01PHcDZyM/

Vajon Rozi meg fog bocsátani Bendének? Képes lesz még ezt is lenyelni a suli legnagyobb macsójáért? Egy biztos: mindig van egy tetőpont, ami fölé már nem lehet lőni. A kérdés itt az, hogy Rozinak hol van ez a bizonyos határ.

https://www.instagram.com/p/B5s-qQRH0PG/

Ha jobban beleássuk magunkat a dologba, akkor egy biztos: nem Rozi külsejével van baj. Gyönyörű lány, fantasztikus adottságokkal. Konkrétan majdnem minden pasi álma, mégis megcsalják. Belsőleg kicsit törékeny, de mégis határozott és vasakaratú. Bendének ez sem jó. Mi kéne akkor neki?

https://www.instagram.com/p/B4PJJg1n3qI/

Bendének mindig minden kell, és ezt talán sosem fogja tudni megfékezni magában és nem tud tisztán megállapodni egy lánynál. Sajnos az emberek jelentős százaléka nem változik meg, csak alakul. Így nem meglepő, hogy bár Rozinak sikerült egy ideig csak magának megtartania Bendét, ő most mégis szabadulni akar. Persze azt bizton állíthatjuk, hogy ennek nem Rozi külseje az oka!

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta