Elengedés, elmúlás, te mit mondanál az idős énednek?

Rovat

Megosztás

A Wellhello vadonatúj videoklipje nagyon szívbemarkoló lett, minden benne van, ami az elengedésről, az elmúlásról és az idő vasfogáról szól. Generációk együtt, amíg még lehet, hallgass bele!

Fluor Tomiék a szokásos, laza stílusuktól eltérően most meglepő módon egy nagyon mindenki lelkéhez szóló zeneszámmal érkeztek, a Mit mondanál a csendnek igazán felkavar minden egyes gondolatot nemcsak a szöveggel, de a videoklippel is. Anya-lánya kapcsolatok, nagyszülő-unoka viták, párkapcsolati válságok, amikor nem tudsz máshoz fordulni, csak a családodhoz…

Az üzenet egyértelmű! Nehéz időszakon vagyunk túl, ki tudja, lesz-e még valaha olyan világ, mint egykor volt, az emberek értékrendjei igazán megváltoztak az elmúlt időszakban, azt hiszem. Értékelnünk kell minden egyes apró dolgot is, amink van, ám a legfőbb kincs nem más, mint a szeretet, mely minden bajon átsegít.

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta