Ezt nézed:  / Hírek / Sport / Suli / Elképesztő eredményeket zsebelnek be a Bodor Karate növendékei

Elképesztő eredményeket zsebelnek be a Bodor Karate növendékei

Bodor Gábor, a Bodor Karate és Rekreációs Közhasznú Sportegyesület elnöke és vezető edzője a legnagyobb büszkeséggel tekintett fiatal tanítványaira, ugyanis három aranyat és két bronzérmet is elhoztak egy rangos versenyről.

2017. 04. 09-én került megrendezésre Budapesten a Nyílt Shito-ryu Országos Bajnokság, amire 37 csapat érkezett az ország minden tájáról 400 versenyző részvételével. Rendkívül szép eredményeket tudhatnak maguk mögött Gáborék, ugyanis Séllei Csenge 10-11 évesek -38 kg és a 12-13 évesek között összevont súlycsoportban -40 /-50 kg -ban is 3. helyezett volt. Továbbá Pernyész Kristóf 10-11 évesek -30 kg 1. hely, országos bajnok, ami azért gyönyörű helyezés. És van még egy kis lurkó, Roka Dario UP 10-11 évesek -40kg és UP 12-13 évesek -40 kg -ban is 1. hely UP országos bajnok lett. Igazán büszke lehet rájuk edzőjük. Gratulálunk!

Bodor Gábor így nyilatkozott: “Maximálisan elégedett vagyok az egész csapat munkájával és bízom benne, teljes mértékben hozták a számomra és a számukra is elvárható eredményeket. A legfontosabb idei versenyünk a WKF Magyar Bajnokság még hátra van, amely 2017. május végén kerül megrendezésre. Bízom abban, hogy ott is remekelni fognak a tanítványaink.

Bodor Gábor csapata növendékei megismerkedhetnek az évek alatt több karate stílussal is (formagyakorlatok, katak segítségével), hiszen edzőik több stílusban is mesteri fokozattal rendelkeznek. A tradicionális karate tanulás mellett a versenyeztetéssel is foglalkoznak, amelyet többnyire a WKF szabályrendszerben végzik.