Elképesztő! Nem találják a 6 éves kislány gyilkosát!

Rovat

Megosztás

JonBenét Ramsey nevét Amerikában mindenki ismeri és ismerte. A kislány szépségversenyek sorát nyerte meg. Ez a népszerűség, amit szépségének köszönhetett, tragikus események sorát indította el. Mindössze 6 éves volt, mikor megtalálták a holttestét!

Adott egy jól szituált amerikai család. Apa, anya, idősebb fiú és a kisebb testvér, egy kislány.

A karácsony estét a család vendégségben töltötte, majd hazaérve lefektették a kislányt az ágyába, akinek másnap hűlt helyét találták ugyanott. Maradt viszont egy kézzel írott levél a lépcsőfeljáron, amiben váltságdíjat követelt a feltételezett emberrabló.

118 ezer dollárt, átszámítva nagyjából 30 millió forintot!

Érdekes, hogy ez az összeg pontosan megegyezett az édesapa év végi jutalmának az összegével. Ez a rendőrség szerint arra utalt, hogy a család egyik ismerőse lehetett az elkövető.

Kép: criminalminds.fandom.com

Mikor a rendőrség a helyszínre érkezett, tenni már nem sokat tudtak, mert később maga az édesapa találta meg kislánya élettelen testét a házuk alagsorában.

A kislányt szexuálisan bántalmazták, majd egy tompa tárggyal fejbe verték, ez okozta a halálát – ez áll a nyomozati anyagokban.

Kép: buzznews24hours.com

A rendőrség először a szülőket vádolta a gyilkossággal, de később kimutatták a kislány testén egy idegen férfi DNS-ét. A boncolás a nemi erőszak tényét klasszikus értelemben nem tudta bizonyítani, viszont a friss sérülések arra utaltak, hogy a gyilkos “játszott” a kislánnyal. A krónikus hegesedés pedig bizonyította, hogy JonBenét valaki, esetleg ugyanaz a személy, folyamatosan zaklatta.

Lehetséges, hogy az akkor három évvel idősebb báty volt a felelős a friss és a már gyógyult sérülésekért is? Vagy esetleg a család egyik közeli ismerőse? Vagy maguk a szülők?

A kislány gyilkosságának az ügye, ami 1996-ban történt, máig megoldatlan!

Főkép: twitter.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta