Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Előkerült a mikrofont dobáló Miriam klipje!

Előkerült a mikrofont dobáló Miriam klipje!

Mi is írtunk már arról a Miriam-ról, aki – a tapasztalatok szerint – nem viseli túl jól a kritikát. Miután a zsűri leszarozta produkcióját, Radics Gigi felé hajította a kezében lévő lévő mikrofont a hölgy, aki elmondása alapján modell, énekes és dalszerző is. 

Egy saját CD lemez átnyújtásával nyitotta bemutatkozóját Miriam az X-Faktorban szombat este. Már az elején féltékennyé tette kicsit a zsűrit, amikor amerikai karrierjéről mesélt. Nem csoda, sokan vágynak rá, hogy megvalósítsák az amerikai álmot!

Feszült figyelem lengte be a teret, amikor elindult az alapzene. Mindenki hallani akarta, hogyan énekel a “sztár”.  Hangjának felcsengése után fokozatosan kezdtek torzulni az arcok a mély csalódottságtól, hiszen a produkció nem olyan hatást váltott ki sem a zsűriből, sem a nézőkből, mint amire az énekesnő számított. Ezzel még nem is lenne baj, ha Miriam elfogadta volna a negatív kritikát és csendben lesétál a színpadról. Erővel próbálta bebizonyítani, hogy ő született dalos pacsirta, az ellenállásra pedig mikrofondobálással válaszolt. Végül Gáspár Laci volt az, aki kiküldte őt “Mennyé csaje haza magadnak!” felkiáltással. Miriam távozott, de az ajándék CD-t is vitte magával. Így mindenkiben ott motoszkált, hogy vajon mi lehetett azon a lemezen. Szerencsére valaki megtalálta, így elhoztuk nektek is, hogy ti magatok dönthessétek el, itt hogy megy az éneklés a hölgyeménynek.

 

Foto: rtlklub