Első helyen nyitott a Nagy Ferónak készült születésnapi tribute album

Rovat

Megosztás

Első helyen nyitott a MAHASZ Top 40-es listáján a Nagy Feró 75. születésnapjára készült Feró 75 – ,,Ahogy Ti zenéltek…” album.

A Beatrice énekesét születésnapján a Petőfi rádió stúdiójában érte hatalmas meglepetés – itt tudta meg, hogy fia, Nagy Hunor Attila szervezésében a magyar könnyűzenei élet több tucat prominens előadója teljes titokban készített el egy 32 dalt tartalmazó dupla tribute albumot, szerzői és előadói munkássága előtt tisztelegve.

A pillanatról felvétel is készült, az M2 Petőfi TV képernyőjén láthattuk, hogyan reagált Feró az ajándékra, majd pár nappal később a Retro Rádió is két órás műsort szentelt munkásságának és a tribute lemeznek. Az album meghallgatható online a hivatalos YouTube és Spotify lejátszási listákon, illetve továbbra is országszerte kapható a kiemelt MOL kutakon!

Kép: sajtófotó

A Feró 75 – ,,Ahogy Ti zenéltek…” a megújult H-Music első kiadványa, ami egyúttal igazi családi projekt is, hiszen a különleges dupla válogatás motorja az énekes fia, egyben a zenekar dobosa Nagy Hunor Attila, a klasszikus Beatrice kiadványok stílusában készült grafika, borító pedig felesége, Nagy-Kovács Dorina munkája.

Az albumról és a közreműködő előadókról korábban ITT írtunk.

Főkép: MTI/Bruzák Noémi

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta