Elválnak Kulcsár Edina és Csuti, mindketten megszólaltak az ügyben

Rovat

Megosztás

A végsőkig küzdöttek, hogy megmentsék a házasságukat, de a válás mellett döntött Kulcsár Edina és Csuti. Közösen hozták meg ezt a nehéz döntést, szó sincs harmadik félről, csupán ahogyan Edina megosztotta követőivel Instagramon, más a szeretetnyelvük.

Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Edina is, és mindketten meg is tettünk mindent, hogy rendbe hozzuk a házasságunkat, de sajnos nem ment, vége.” – osztotta meg közös közleményét Edina és Csuti.

Csutival továbbra is segítjük egymást, dolgozunk együtt és neveljük a gyerekeket. Próbáljuk feldolgozni ezt a nehéz helyzetet, ráadásul egy ideje már tart ez az állapot, így kérünk szépen mindenkit, hogy tegyetek ti is így és kíméljetek meg minket a rosszindulatú és ítélkező kommentektől”. – írta Edina, akinek lelki hullámvölgyeiről az egész ország megbizonyosodhatott.

Nemrég szerepet vállaltak a Nyerő párosban, hogy kísérletet tegyenek házasságuk megmentésére, de a műsor alatt is sok problémájukra fény derült, azóta is próbálkoztak, ám nem sikerült megmenteniük házasságukat, de nincsenek abszolút sérelmeik egymás iránt, sőt ott segítik egymást, ahol csak tudnak.

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta