Emberek vagyunk, nem rabszolgák?

Rovat

Megosztás

4stress odanyomta vadonatúj videoklipjében, az üzenet egyszerű: Tüntesd el a negatív energiákat magad körül, ahogyan az énekes is dúdolja, ha csak egy emberhez eljut a mondanivaló, már hatalmas öröm számára. Na de miről is szól a dal?

„A negatív energiákról hangolj át, emberek vagyunk, nem rabszolgák!”

Bármi történik is veled az életben, képes vagy felállni, dúdolja a énekes, sokan elejtették a komment szekcióban, hogy igen, ez a zene valóban azt adja, amikor leülsz egy székre és elgondolkozol az élet dolgain/saját életeden. Ez nem kamu flex, hanem real szöveg, mindenki oda van a dalszövegért és a dallamokért! A videoklip nem egy hatalmas történet, egyetlen vágóképet láthatunk mindvégig, de a közönséget még ez sem érdekelte, egyszerűen imádják a Hangolj át nevet kapó új szerzeményt.

Hogy mikor várhatunk következő nagy durranást? Egyenlőre nem tudni, annyi bizonyos, jelenleg már a 17. a felkapottak listáján a YouTube-on, nem csodálkoznánk, ha kúszna még előre.

Képek: Facebook

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta