Ezt nézed:  / Színes / Epic sodródás: semmi sem történik a fiatalokkal!

Epic sodródás: semmi sem történik a fiatalokkal!

Vecsei H. Miklós, az egyik legtehetségesebb huszonéves színészünk a TedxYouth@Budapest konferencián tartott előadást, ahol arról beszélt, hogy vajon mi történik a mai generációval.

A TedxYouth@Budapest egy olyan konferencia, ahol a fő cél a gondolatébresztés, a szemléletmódok és a meghökkentő ötletek átadása egy-egy előadáson keresztül.

Vecsei H. Miklós, a Vígszínház színésze arról beszélt tehát, hogy mi történik a mai fiatalokkal, vagyis inkább arról, hogy mi nem történik. Semmi. Semmi sem történik.

Szerinte a mai fiatalok célkitűzések nélkül élik az életüket, s éppen ezért érzik magukat olyan elveszettül, miközben a tehetség, a tettrekészség sokakban megvan.

“Megalapítottuk a Sztalker Sulit, kellett tartanunk egy felvételit, mert túl sokan jöttek, és a felvételin egy 23 éves srác, Közgázon frissen végzett, summa cum laude, vitorlás, gazdag szülők, magas, jóképű srác. Mondom, akkor miért vagy itt? Könnybe lábadt a szeme. Mondom, ne haragudj, volt valami olyan az életedben, ami…Ja, nem, nem, hát épp ez az. Hogy nem történik semmi. Epic sodródás”

– mondta Vecsei H. Miklós az előadásában.

A teljes előadást itt tudod visszanézni:

 

Borítókép: vecseimiklos.hu