Érzelmi sokszínűség LAKITS x LUIS x RCZ. és Norbow legújabb klipjében

Rovat

Megosztás

Sötétség, félelem, érzelmi kapaszkodók, és azok irdatlan hiányáról regél Lakits társaival, akik elregélik, milyen az, amikor egyedül vagy, és senki nincs melletted, íme a fájdalmas új szerzemény.

„Maradj mellettem mert félek, nélküled belül elvérzek, csak zuhanok le a mélybe, eltűnök a sötétben, sötétben.”

A fiatal énekesek legújabb „sötét” hangvételű klipjében érzelmesebb oldalukat mutatják meg, hiszen maga a szám az egyedülléttől faló félelemről, egy lelki, érzelmi kapaszkodóról és annak hiányról szól. Vélhetően egy elmúlt szerelem a fő szál, melybe hiába próbálnak belekapaszkodni, érezhető, hogy ez már nem hozható vissza.

Lírai hangvételével egyszerre melengető és szívszorító érzéseket keltet, hiszen mindenki átment már hasonló megpróbáltatásokon, így lássuk be, könnyen tudunk azonosulni a tartalommal. Maga a klip is nagyszerűre sikeredett, hiszen egy csodálatos erdő adott helyszínt a forgatásnak. Emellett a lassított svenkek, közelik és a gyönyörű vágóképek még inkább emelik a klip minőségét és hangulatát. Érdemes tehát megnézni, mindenképpen kukkantsatok bele.  

Képek: Facebook

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta