Eszméletlen összeget fizetett ki Lady Gaga elrabolt kutyáiért

Rovat

Megosztás

Amíg Lady Gaga Olaszországban forgatott, fegyveresek elrabolták kedvenceit, két francia bulldogot!

Fegyveresekkel találta szembe magát Hollywoodban Lady Gaga kutyasétáltatója, Ryan Fischer, aki olyan hősien próbálta menteni az ebeket, hogy az egyik bandita mellkason lőtte, hogy a sztár kutyáit sikerüljön elrabolni.

A banditák két kutyával, Kojival és Gustavval hajtottak el a tett helyszínéről, míg a sztár harmadik kutyájának, Miss Asia-nak sikerült elszöknie.

Lady Gaga a családjának tekinti a három bulldogot, kötődik hozzájuk, és gyakran jelenik meg velük együtt társasági eseményeken is.

Az énekesnő 500 ezer dollárt ajánlott fel a két kutyáért, ami 150 millió forintnak felel meg!

Mint fogalmazott, bárkinek kifizeti a jutalmat, kérdezősködés nélkül, aki visszaviszi neki a kutyáit, hiszen velük együtt teljes a családja.

A két elrabolt kutyát egy nő találta meg kikötve, aki be is vitte őket a rendőrségre. Az énekesnőt nem érdekelte, hogy benne volt-e a rablásban, csak kedvenceit akarta visszakapni, ezért kifizette a megtalálónak a felajánlott összeget.

Találgatni persze lehet, hogy a megtaláló benne volt-e a kutyák elleni akcióban, mindenesetre a rendőrség szerint a nőnek nem volt köze a rabláshoz.

A 30 éves kutyasétáltatót, akit a mellkasán ért a lövés, kórházba szállították az eset után, mostanra pedig kiderült, hogy teljesen fel fog épülni. Lady Gaga hősnek nevezte a fiatalembert.

ÉRDEKES

Lady Gaga évi keresete több mint 11 milliárd forint, így összvagyonának nyilván töredéket ajánlotta fel kedvenceiért.

Képek: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta