Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Exkluzív! Bende kedvenc esküvői jelenetei!

Exkluzív! Bende kedvenc esküvői jelenetei!

Bendét kérdeztük arról, hogy az álomesküvő jelenetei közül, melyek a kedvencei!

Íme, az 5 kedvenc jelenete, és hogy miért, azt is elárulja!

Első

Amikor Rozit sminkelik, és látszik, ahogy külön-külön készülünk az esküvőre. Ez azért is érdekes, mert ezt ugyanabban a szobában vettük fel, és amikor nem forgott kamera, akkor beszélgettünk egymással.

Második

Amikor Olivérrel beszélgetek az esküvői részek legelején. Ennek a legnagyobb különlegessége, hogy a forgatást még el sem kezdtük, és ekkor még nem is voltak ott mások, a stáb is hiányzott, ezért a hangot, jelenetfelvétel közben Olivér barátnője tartotta, aki bár nem látszik a felvételeken, de ott volt.

Harmadik

Rizsszórás a Duna-parton. A felvétel előtt az operatőr odalépett hozzám, és szólt, hogy majd tartsam nyitva a szemem és a szám, mert általában mindenki fancsali képet vág az esküvőkön, amikor a rizsszórásra sor kerül. Én így is tettem, ennek pedig az lett az eredménye, hogy a nyers rizs kiverte a szemem és tele ment vele a szám. Mivel nem akartam kamerák kereszttüzében köpködni, ezért végül lenyeltem.

Negyedik

A köszöntőbeszédem a vacsoraasztalnál. Ennek az a különlegessége, hogy nem volt előre megírva, de még megbeszélve se a szöveg. Forgatás elején szóltak, hogy majd lesz ilyen és gondoljam végig, de a brutális iramban nem volt erre időm, és el is felejtettem, így mikor Sátán Tamás odaadta nekem a mikrofont, improvizálnom kellett. Szerencsére egész jó beszédet mondtam, és nem kellett újravenni.

Ötödik

Valószínűleg az egyik legviccesebb pillanat az volt, amikor a sorozat operatőre túltolta a bulit, ugyanis imádja a roma zenét. Itt, neki nyilván nem kellett volna szerepelnie, de annyira viccesnek találtuk azt, ahogy énekel a mikrofonba, és ahogy bocsánatot kérek a násznéptől miatta, hogy végül benne maradt.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share