Ez a 3 egyszerű lépés kell ahhoz, hogy filmezz a mobiloddal!

Rovat

Megosztás

Nevezz az első magyar telefonfilmes fesztiválra! Olyan alkotásokat várnak, amik legfeljebb három percesek és mobillal készültek! Erre Te is képes vagy!

A Magyar Telefonfilmes Fesztivál 10 magyar győztesének filmjei bekerülnek befutóként a Cannes-i Global Shortfilm Award mobiltelefonos szekciójának döntőjébe és a díjkiosztó gálaest napján, május 25-én bemutatják azokat. Itthon ezt megelőzően sajtónyilvános eseményen jelenti be a szervezőbizottság a tíz döntőbe jutott alkotást.

1. Kattanj rá!

Az okostelefonok korában a készülékek már nemcsak kapcsolattartásra és fényképezésre alkalmasak, hanem videózásra is! Épp olyan egyszerűen rá lehet erre kattanni, mint ahogy azt is megszoktuk, hogyha a mobil nálunk van, azzal fotózunk.

2. Fekve filmezz!

Kép: Twitter

 

Na nem neked kell lefeküdni! Sokan elkövetik azt a hibát elsőre, hogy álló módban rögzítik a videót, de hidd el, minden szempontból értékelhetőbb lesz a végeredmény, ha elfordítva, azaz fekve filmezel!

3. Döntsd el, mit szeretnél!

Vagyis, tudnod kell azt, mit szeretnél felvenni és megmutatni! Mert sajnos minden nem fér bele még a fekvő képbe sem… Rögzíts több anyagot, hogy tudj majd válogatni, és mindenképp meglegyen azt, amit meg akartál mutatni!

A Magyar Telefonfilmes Fesztiválra március 14-ig lehet beküldeni az alkotásokat! A nevezés ingyenes! Bővebben a felhívásról és nevezésről ITT!

Hallgassátok meg a fesztivál egyik szervezőjét!

https://youtu.be/D1m20plk2R4

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta