Ezt nézed:  / Hírek / PR / Programok / Ez az a szakma, amiből meg fogsz tudni élni!

Ez az a szakma, amiből meg fogsz tudni élni!

Gondolkoztatok már azon, mihez kezdtek, ha elvégzitek a sulit? Sokaknak csak az érettségi lebeg a szeme előtt, pedig azon egyik napról a másikra túl is lesztek, és utána egy jól eső, bár üres érzés marad, a lehető legnagyobb kérdéssel…mihez kezdjek magammal? Vagy ezen már túl is vagytok?

Igaz ez akkor is, ha már meglesz addigra, hol tanultok tovább, ha egyáltalán szeretnétek és nem csak szülői nyomás áldozatai lettetek, akkor az a “jóság” még pár évig kitart, hogy nem kell elmennetek – legalábbis főállásba – dolgozni. És akkor is, ha éppen diplomaszerzés előtt álltok, de mégsem vagytok biztosak abban, hogy jó irányba indultatok.

Ez sem tart örökké…

A legtöbben menő állást szeretnétek! Mit is jelent ez nektek? Nemcsak, hogy jól fizet, szuperek a munkatársak és a környezet, vagy akár a főnök rögtön felajánlja a homeoffice-t, talán még ruhapénzt is ad, de még érdekel is az, amit csináltok, sőt! jók vagytok benne!

Húzzátok ki a biliből a kezeteket!

Inkább gondolkozzatok el azon, mi az, amiből meglehet ma élni? Mire van igény a 21. században, abban a korban, ahol a digitalizáció uralkodik, és azt lebegtetik a fejünk felett, hogy emberek helyett, majd gépek fognak dolgoznak. Végül is, nem kérnek enni, igaz?

Informatikusból hiány van!

Ha érdekelnek titeket a rejtvények,  a kódfejtés, a programozás, és talán még szerettétek is a reál tárgyakat, akkor ez mindenképp nektek való szakma! Van rá kereslet, tehát piacképes, hasznos, mert együtt fejlődhettek a változó világgal, és még meg is lehet belőle élni, ami nem utolsó szempont.

A Codecool képzése utat mutat a jövőbe!

Van egy suli, ahol megelőlegezik a teljes tandíjat nektek azzal, hogy ráértek később, a munkába állást követően fizetni, sőt! garantálják azt, hogy állást találtok, ha őket választjátok és full-stack fejlesztő képzésre jelentkeztek. Gyakorlatorientált órák, csoportos feladatok során fejleszthetitek náluk a soft skilljeiteket is, a csapatmunkától az üzleti gondolkodáson keresztül a prezentációs és problémamegoldási készségekig, hogy a későbbiekben bármilyen csapatnak a pótolhatatlan tagjai lehessetek.

Érdemes őket választani, megjutalmaznak!

2020-ban az 50 első, hozzájuk beiratkozó diáknak 67.000 forintot adnak jutalomként, legyen szó nappali vagy hétvégi programozóképzésről. Jelentkezzetek február 29-ig, és legyetek ti is köztük!

Találkozzatok velük a 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon január 9-11. között Budapesten a Hungexpon!

Hallgasd meg a diákokat, miért választották őket!

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share