Ezt nézed:  / Színes / Ez a srác úgy utazott el, hogy ki se tette a lábát a szobájából

Ez a srác úgy utazott el, hogy ki se tette a lábát a szobájából

A fiatal srác, George Mason YouTube csatornájára töltött fel egy videót, amiben bevallotta, korábbi Instagram-posztjai, Mystory-jai és minden közösségimédia-megosztása, amelyek egy nagy nyaralás élményeiről szóltak, egytől egyig fikció. 

Valójában ki se tette a lábát a szobájából, mindent megszerkesztett, de olyan poszt is volt, amihez az édesanyja küldött a valódi spanyolországi nyaralásáról egy képet. A srác a következő országokban ‘járt’: Spanyolország, Franciaország, Hollandia és Görögország.

Ez a videó ismét bebizonyítja, hogy a közösségi média világában semmi sem az, aminek látszik. Voltak persze, akik abszolút elhitték a dolgot.

De nem mindenki vette be. Sőt. A videóból kiderül, hogy voltak többen, akik észrevették, hogy fake a dolog. Az Instagram-kommenteken olvasván pedig egyértelmű, hogy habár több kép ügyesen megszerkesztett, s ezt a hozzászólók el is ismerik, azért nem most jöttek le a falvédőről.

Pedig ez a fiú eléggé mélyen megtervezett ehhez az átveréshez minden mozzanatot, minden posztnak megvolt a tervezett ideje.

Lesd meg a videót, hogy pontosan hogyan zajlott az egyhetes folyamat:

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share