Ezek a legmenőbb PC játékok, amikkel játszhatsz januárban

Rovat

Megosztás

Idegesítő tud lenni, hogy PC-re minden menő játék később jelenik meg. Akinek Xbox vagy PS van a szobájában, már rég az új játékokat tolja, miközben te az előző részt viszed végig, már ki tudja hányadszor. Jó hírünk van, már a január is sok régóta várt játékot hoz magával, de újak is jönnek.

Január 27-én már itt a GTA V a gépedre is!!! De ne szaladjunk ennyire előre, addig még sok nap van hátra, úgyhogy először kukkantsunk bele kicsit az e havi játéknaptárba.

Az idei év hetedik napja máris a népszerű Warhammer Quest-el érkezett. A felülnézetes, animált társasjátékban négyfős csapattal harcolhatunk orkok és mindenféle lény ellen. Elég menő.

wh

Január 20-a az új Resident Evil napja lesz. Remek hír azoknak, akik a zombi apokalipszisre pályáznak. 1997-ben lehetett először számítógépen játszani ezzel a játékkal, azóta pedig már több részben is menekülhettünk a zombik elől. 2015-ben már 1080-as felbontásban és térhatású hanggal ölhetjük a zombikat és mindenféle élőhalott állatokat egy kastélyban. Hajrá! Csak Anyu meg ne ijedjen a szomszéd szobában.

resident-evil-hd-remaster-rastejando

Január 23-tól a 9-es bolygó feletti uralom megszerzése a cél a Grey Goo-val. A valós idejű stratégiai játék megmutatja, mi lehet akkor, ha kicsúszik a kezünkből a nanotechnológia, ellepnek minket a nanorobotok, és egy másik idegen faj is megtámadja az emberiséget. Van multiplayer opció is, szóval lehet bázist építeni és taktikázni, és halomra ölni a robotokat suli után.

grey goo

Végre itt a GTA V január 27-én, ahogy már említettem feljebb. Három karakterrel egyáltalán nem könnyű egyszerre GTA-t játszani, de minden lehetséges opció adott, hogy megoldjuk, ha nem megy, segít a mesterséges intelligencia. De a lényeg, hogy közben jól is szórakozzunk, most már PC-n is.

gta-v-screenshots

A LucasArts első 3D-s játéka, a Grim Fandango Remastered is 27-én jelenik meg. A főhőssel egy  négy éves utazásra indulunk a Holtak Földjén át, a cél pedig a Kilencedik Alvilág. A játék egyébként az azték hitvilágon alapszik, és a halál utáni élet motívumát foglalja magába, szóval, akinek bejön ez a hangulat, mindenképp próbálja ki a játékot.

psx-2014-grim-fandango-remastered-release-date-rev_xbse.1920

Január 30-án támadnak a kalózok! A Raven’s Cry lényege, hogy kalóz leszel. De nem azért, mert a Karib-tengeren csak az lehetsz (bár ott játszódik), hanem mert kalózok ölték meg a családodat, te pedig meg akarod bosszulni, persze egy kalóznak hírnevet sem árt szerezni.

ravens-cry-x360-x360-35242

A hónap utolsó napján kapunk még egy zombis játékot, ez pedig a Dying Light lesz. De nem akármilyen zombis játék ez, egy egzotikus szigeten,  parkour mozdulatokkal kell kicselezni az éjszaka igencsak elemükben levő agyevőket, nappal pedig újabb koreográfiát kitalálni a futásra.

DyingLightAttackBat610

Januárban is lesz már mivel kockulni a gép előtt, de azért néha ne nem árt majd felállni a gép elől és szétnézni a világban kicsit. Persze csak azután, hogy megöltük a zombikat, kalózok lettünk majd elGTAztunk a többi zombihoz.

PC játékok januárra
Kipróbálod valamelyiket?

Fotók: rodeogames.co.uk, s2.glbimg.com,static.4players.de,lh5.ggpht.com,konzolokszervize.hu,gameinformer.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta