Ezt nézed:  / Zene / Ezek az énekesek érkeznek hozzánk idén!

Ezek az énekesek érkeznek hozzánk idén!

Azok közül az előadók közül gyűjtöttem össze néhányat, akik idén hozzánk látogatnak, hogy a magyar közönséget is elkápráztassák. Az önálló koncertet adók szerepelnek a listában, de természetesen más világsztárokat is lehet látni a számtalan fesztiválokon.

 

Bruno Mars (2017. május 30.)

A popszakmából ismert különleges hangú énekes bizonyára kirobbanó koncertet fog adni. Napjaink egyik legnagyobb énekesének számít, így biztos a teltház. Kirobbanó formáját valószínűleg most sem fogja meghazudtolni és felcsendülnek a rádiókból jól ismert dalai is.

 

Hans Zimmer (2017. június 1.)

Napjaink egyik legismertebb filmzenei szerzője. Ha a nevét nem is hallottátok, de biztosan láttatok már tőle filmet, hiszen az Eredet, a Sötét lovag trilógia, vagy a Pearl Harbor zenéi az ő munkáját dicsérik, de még számtalan más produkcióban is részt vett.

 

Green Day (2017. június 18.)

A több, mint negyed évszázada a színpadon lévő együttesen egyszerűen nem fog a kor. Ma is ugyanolyan lelkesedéssel és energiával töltik meg a jelen lévők lelkét. Rock banda lévén egy fergeteges estére lehet tőlük számítani.

 

Foo Fighters (2017. június 26.)

Szintén egyike a legismertebb rock zenekarnak. Fülbemászó zenéjükkel hamar meg lehet őket szeretni. Ha egy igazi tombolásra vágysz, akkor mindenképpen itt a helyed.

 

Robbie Williams (augusztus 23.)

Ő az az énekes, aki még 43 évesen is képes egész tömegeket megmozgatni és őrült hangulatot teremteni a színpadon. Még mindig nagy sikernek örvend a hölgyek körében, és energikus megjelenése még mindig sokakat ámulatba ejt.

 

Andrea Bocelli (2017. november 25.)

A vak aranytorkú énekes Time to say goodbye című számával igazi világsztár lett. Az opera új értelmet nyert és sokkal közelebb hozta az emberekhez.

Ezek az énekesek érkeznek hozzánk idén!
Voltál már sztár énekes koncertjén?

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programjának támogatásával készült.

NKA_logo_2012

cstp-logo-web-small

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share