Ezek a Középsuli történetének legfurcsább kapcsolatai!

Rovat

Megosztás

A Középsuli sorozatban láthattunk már pár impozáns párost, akikre jó esett ránézni, – ilyen volt a Bocsó-Zsani, a Bende-Barbi páros, – de vannak olyanok is, akik elég érdekes módon jöttek össze, s elég furcsán néztek ki együtt. Őket gyűjtöttük hát most össze!

Zsófi és Manó, az igazi ellentétek vonzzák egymást

Senkinek sem kell bemutatni ezt a két Középsuli karaktert, mégis elképesztő az, hogy kettejük egy párt alkotott. Zsófi, a gyönyörű vékony és kalandozó leány, és Manó az ízig-vérig húsimádó, szőrős férfi, aki csak a bárdjához és asszonyához hű. Ha igaz az a mondás, hogy az ellentétek vonzás egymást, akkor ez itt egy óriási példája.

Paola és Olivér, akik között egy csók sem csattant el

 

A mai világban egészen hihetetlen az, hogy több hónap után egy pár  között még egy csók sem csattan el, és ez nem azért van, mert Paola annyira konzervatív lenne, hogy a házasságig még a csókját sem adja oda senkinek. Olivérék kapcsolata sajnos nagyon úgy tűnik, hogy csak egy érdekkapcsolat volt, méghozzá Paola javára, hisz Olivér mindent megvett neki, amit csak a pénztárcája engedett, de szerelem nem volt közöttük. Ezzel ki is érdemelték helyüket ezen a listán.

Réka és Berci, akik teljesen érthetetlen módon jöttek össze

 

Az iskola vadócát és okos tojását senki nem tudná elképzelni egy párként, pedig ez sem egy kitalált dolog. Ez volt az a kapcsolat, ahol látszott a jellemfejlődés a karaktereken, ugyanis Bercel őszintesége és jólelkűsége azért ráragadt egy kicsit Rékára is, és ennek köszönhetően sokat változott egy jobb irányba. Ebben a kapcsolatban javult mindkettejük személyisége, ami csak arra utal, hogy pozitív hatása volt ennek a szerelemnek. Bár kettejüket együtt látván furcsa érzés kaphat el minket, jelen esetben a kapcsolat mégis gyümölcsöző és véget nem érő volt.

Anna és Dominik, de ezt mégis hogyan??

A listánk utolsó párosa egy igen érdekes helyzet tagjai, ugyanis egy betörő és egy Középsulis diák között jött létre a “szerelem”. Elképzelni sem tudjuk, hogy hogyan sikerült egy óriási verekedésből kikerekednie annak (konkrétan pillanatok alatt), hogy Dominik még a szüzességét is elvesztette?! Talán ezt hívják első látásra szerelemnek? Egy biztos, hogy Dominik jellemfejlődéséhez ez a kapcsolat nagyon sokat hozzá fog adni és ki tudja, akár még az is előfordulhat, hogy együtt maradnak.

A Középsuli 135. részének előzetese most vasárnap 17 órakor jön!

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta