Ezt nézed:  / Suli / Ezeket a filmeket várjuk a legjobban 2018-ban!

Ezeket a filmeket várjuk a legjobban 2018-ban!

Nézzünk bele egy kicsit a 2018-as kínálatba! Lesz miért izgulni, hiszen jövőre is kapunk egy rakás filmet, így biztosan nem fogunk unatkozni. Lehet előre gyűjteni a mozijegyre valót, ugyanis érdemes beülni jó néhány filmre!

Filmek terén a január nem szokott túl erős lenni. Kapunk néhány horrort, de februártól kezdődik el igazán a szezon. Rögtön érkezik a Szabadság ötven árnyalata, valamint Az útvesztő 3. része is. Akinek ez nem elég, annak még ott lesz a Fekete párduc is.

A régóta várt Tűzgyűrű folytatását márciustól tekinthetjük meg. Bizonyára olyan epic lesz, mint az előző része volt. Az óriás robotok és óriás szörnyek kedvelőinek kötelező darab. Valamint egy Tomb Raider film is érkezik. Kíváncsian várjuk Lara Croft legújabb kalandjait!

Áprilistól érdemes felkészülni, ugyanis jön a Ready player one, ami egy igazi kocka-film. A gamerek már most imádják, pedig csak a trailere jelent meg.

Képregényfilmekből egyébként nem lesz hiány. Jó néhány remek film fog érkezni. Jön egy új nézőpontból bemutatott X-men-film, a New Mutants, májusban a Bosszúállók: Végtelen háború, júniusban a Deadpool 2, egy hónappal később A hangya és a darázs, valamint év vége fele Venom, és Aquaman. Nagyon úgy tűnik, hogy az idei év erős képregényfilmekről fog szólni.

Ha viszont nem szereted a képregény hősöket, még mindig ott lesz A hihetetlen család 2, amire már évek óta várunk, valamint egy hatalmas folytatás, a Jurassic World. És érkezik egy film, ami lassan 10 éve óriási sikernek örvend és megkapta a folytatást végre: Mamma Mia 2.

Animációs filmekből még kapunk egy Hotel Transylvaniát, és egy Rontó Ralphot is, de megnézhetjük a Legendás állatok és megfigyelésük második részét is, valamint az év végére megkapjuk a Transformers 6. részét.

Ezeket a filmeket várjuk a legjobban 2018-ban!
Szereted a képregény filmeket?