Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Ezeket mindenképp be kell szerezned az új évre!

Ezeket mindenképp be kell szerezned az új évre!

„Új év, új élet”…bizony, az ember egy új év kezdetén valóban sokszor úgy érzi, hogy ez az év más lesz, ebben az évben most valóban megváltozik majd valami.

Tettél újévi fogadalmat is annak érdekében, hogy idén valóban úgy történjenek a dolgok, ahogyan azt te eltervezted? Szuper, az első lépés már meg is van!

 

Most pedig mutatunk néhány dolgot, amik segítségével még könnyebb lesz betartanod, amit idénre terveztél!

Hálanapló

 

Ez nem csupán egy egyszerű határidőnapló, annál jóval több! Minden hónapban például kapsz egy-egy feladatot, amit teljesítened kell! Fel kell jegyezned az életedben történt negatívumokat és pozitívumokat, le kell írnod a céljaidat és vezetned kell az elért eredményeket. A hálanapló tanulságos történetekkel és szívet melengető idézetekkel segíti a mindennapjaidat egy teljesebb és elfogadóbb élet felé. Ha önmagadban szeretnél változást elérni, ezt a naplót szerezd be mindenképp!

Kabala

 

Ha eddig nem volt kabalád, itt az ideje, hogy beszerezz egyet! Nem kell nagy dologra gondolnod, sőt, minél kisebb tárgyat választasz kabalának, anál egyszerűbb lesz magaddal vinned mindenhova. Legyen ez egy karkötő vagy egy kulcstartó, esetleg egy plüssfigura, teljesen mindegy. A lényeg úgyis az, mit jelképez számodra. Töltsd meg tartalommal a kabalád: a céljaiddal, a vágyaiddal, azokkal a gondolatokkal, amik pozitív érzéssel töltenek el.

Szerencsebambusz

 

A feng-shui szerint ez a kis növény rengeteg pozitív dolgot, elsősorban a bőséget és a jólétet vonzza be az életünkbe. Érdemes tehát egy szerencsebambuszt beszerezned, és a fürdődben tartanod, a növényke ugyanis nagyon szereti a párás, nedves közeget! Érdekesség, hogy ha elülteted földbe a bambuszt, abból a megfelelő gondozás mellett egy csodálatos sárkányfa fog fejlődni, a szerencsebambuszok ugyanis sárkányfa-törzsből származnak.

Saját készítésű motiváció

 

Nyomtass ki egy fotót a közeli vagy távoli célodról és tedd egy olyan helyre a lakásban, ahol szinte mindig szem előtt van. Mondjuk az ágyaddal szembeni falra, a tükörre vagy a hűtőre. Szeretnél egy tengerparti nyaralást? Keress egy napsütötte, homokos tengerpartról fotót! Jobb jegyeket szeretnél?  Nyomtass ki egy kitűnő bizonyítványról készült fényképet! Sportosabb alakra vágysz? Irány egy fitneszterem weboldalának a galériája!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share