Ezeket semmiképp NE csináld, ha egyedül vagy otthon

Rovat

Megosztás

A szüleid kimozdultak? Vagy a párod elment otthonról és egyedül vagy? Ne csüggedj! Csomó értelmes és hasznos dolgot tudsz csinálni, amivel elütheted az időt! Azonban vigyázz, az unalom sok mindenre késztethet! Ezért is hoztunk egy cikket arról, mik azok, amiket semmiképpen se csinálj egyedül otthon!

HORROR FILMEK NÉZÉSE

Nem a legjobb döntés ilyenkor horror filmeket nézni és beparáztatni magad! Főleg, hogy nem tudhatod milyen hatással van/lesz rád, így hogy egyedül vagy otthon! És hát a sok horror film végén megjelenő felirat sem intene nyugalomra, miszerint „igaz történet alapján”.

RÉMHÍREK/RÉMTÖRTÉNETEK OLVASGATÁSA

A rémhírek olvasgatása sem a legjobb és legmegfelelőbb alkalom! Hidd el, a lelki világodnak sem fog jót tenni, és a pillanatnyi élvezet nem ér annyit, hogy egész éjszaka fent legyél és rettegj attól, amit előtte néhány órával olvastál!

SZELLEMIDÉZÉS

Talán nem kell említeni, hogy a szellemidézés még viccből sem éri meg és kicsit sem jó szórakozás még akkor sem, ha nem vagy egyedül! Azonban pláne ne jusson eszedbe ezzel szórakoztatni magad, mikor egyedül vagy otthon és nincs mit csinálnod!

GIFek forrása: GIPHY

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta