Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Ezekkel a mondatokkal akaszthatsz ki nagyon egy pasit

Ezekkel a mondatokkal akaszthatsz ki nagyon egy pasit

Persze akkor, ha utána még szeretnél vele jóban lenni. A keményebbik nem valójában hihetetlenül érzékeny, hiába látszik úgy, hogy őket semmi nem érdekli. Mi az, amit ne mondj nekik soha?

Kapcsolat előtt

1. Legyünk inkább barátok!

Ííííí. Az is jobb lenne, ha felpofoznád. Az egóját pont ezzel a mondattal töröd apró darabokra. És ezt soha nem fogja megbocsátani neked.

2. Nem vagyok még túl az előző pasimon…

Először is: neked volt már pasid valaha az életedben, és eddig nem egy toronyban ülve vártad, hogy ő rád találjon? Másodszor: még beszélsz is róla? Harmadszor: panaszkodsz róla NEKI? Nem jó ötlet.

3. Olyan helyes barátaid vannak.

16fc4d79587b70dc8c0e608b48f8cafa

Hm. Ego: széttörve. Idegek: megfeszülve. Féltékenység: maximális. Kisebbségi komplexus: kezdődik.

Kapcsolatban

1. Ugye te is szeretsz engem?

Van az a vicc, hogy a néni kiakad, amiért a férje egyetlenegyszer mondta neki életükben, hogy szereti. A férfi erre azt mondja: majd ha ez megváltozik, szólok! Hát igen. A pasik nem akarják folyton bizonygatni a szerelmüket. A tettek emberei. Ha meg már csak mondja, de nem mutatja, régen rossz, nem?

2. Tudom, hogy lefeküdtél azzal a csajjal.

Ha tudod, miért maradsz vele? Ha ezzel akarod vallomásra bírni, miért nem kérdezed meg inkább? A fiúk nem szeretik, ha sarokba szorítod őket. Ettől csak megvadulnak, vagy még jobban befordulnak.

3. Miért nem hívtál?

898d5a7480507a799ebaab8f7f309bd5

Miért, miért? Mert a barátaival volt, mert picit ki akart kapcsolni, mert dolgozott – ezer oka lehet. Esetleg szerelhetnél rá nyomkövetőt, és akkor megspórolod ezeket a kérdéseket. Vagy csak bízol benne, és elfogadod, hogy ő is ember, akinek néha magányra van szüksége.

Szex előtt, közben, után

1. Jó, csak siessünk, mert fáradt vagyok.

Úúúha. Ennyi erővel gyomorszájon is rúghatnád.

2. Kellemes volt, köszi.

MICSODA? Teáztatok vagy szeretkeztetek? A tea kellemes, a másik dolog meg hát… Vagy jó, vagy rossz, de semmi esetre sem kellemes.

3. Nem veled van a baj, hanem velem.

Őő, én észre sem vettem, hogy baj van, baj van? Ha el akarod bizonytalanítani, kétségbe akarod ejteni, nyugodtan mondj hasonlókat.

4. Sok pasival megesik az ilyesmi…

Mi? Mennyi pasival voltál? És amúgy is! Velem nem szokott megesni az ilyen! #eztnemkellettvolnamondani

Amit soha ne mondj egy fiúnak
Te akasztottál már ki így srácot?

Képek: askrosebudd.com/wp-content/uploads/2014/02/sad-DEPR-GuyBW.jpg, s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/16/fc/4d/16fc4d79587b70dc8c0e608b48f8cafa.jpg, 0.media.collegehumor.cvcdn.com/91/67/898d5a7480507a799ebaab8f7f309bd5.gif, thebuzzingpost.com, 31.media.tumblr.com, 38.media.tumblr.com, 25.media.tumblr.com, .bollywoodshaadis.com, media3.popsugar-assets.com, reactiongifs.com/, nlc.p3k.hu