Ezekkel fogsz játszani a nyáron

Rovat

Megosztás

Mindjárt vége a sulinak, és végre annyi időt lehet kettesben tölteni a számítógéppel, amennyi csak belefér. Azért vigyázzunk, nehogy 2 hét nem alvás után egyszer csak kidőljünk, mint a nagy WOW-osok, de sajnos, vagy nem, bőven lesz mivel játszani a nyári szünetben. És a mostani időjárást elnézve nem is baj, hogy ezekkel a PC és konzoljátékokkal üti majd el a valamire való fiatal az idejét.

A Jurassic World lassan már teljes egészében megnézhető a Youtube-n, hiszen a rendezők annyi részletet közöltek a filmből, hogy már ne nincs is mit nézni, de, ha valakit ennek ellenére még érdekel a téma, akkor június 9-től a LEGO Jurassc World-el töltheti az időt, PC-n, és mindenféle konzolon is.

A Rocksteady és  Warner Bros. közös munkája a Batman: Arkham Night, ami június 23-tól bárki számára elérhető, PC-re, Xbox-ra és PS4-re, szóval Batman fanok, irány az arkhami éjszaka.

http://www.youtube.com/watch?v=FpfytI2K7-I

Júliusban, a Forma1 szezon közepén, nem kell kivárni a hétvégéket a futamokig. A nagy autó és pilóta fanok ( a kekszet jobban szeretem) az új F1 játékkal üthetik el az időt, ha éppen nincs barátnőjük, vagy tele vannak a medencék a strandon.

http://www.youtube.com/watch?v=K5WTBjYqUiw

Szinten júliusban jön az új God of War 3 is, PS4-re, úgyhogy az igazi kockák biztosan nem fognak sokat aludni. Bocsi csajok, keressetek más elfoglaltságot. 😀

http://www.youtube.com/watch?v=WiVk9EKdjq4

Augusztusban végre lesz egy kis idő pihenni, nyaralni, csajozni, fesztiválozni, de aztán jön a szeptember elseje, és a sulikezdéssel a Mad Max játék láz is beindul, mivel minden konzolra, és PC-re is megérkezik a mozifilm utáni Mad Max játék.

“A tisztességes út nem segít a túlélésben.”

http://www.youtube.com/watch?v=ButHzEB8AO4

Nyári játékok
A gép előtt fogsz ülni és játszani?

Fotó: criticalhit.hu

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta