Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Ezekkel kell megküzdened, ha idősebbel randizol

Ezekkel kell megküzdened, ha idősebbel randizol

Áz údzsnevezett gerontofil áz á személy, áki idősek iránt beteges nemi vádzsát érez – mondaná a külföldi erős akcentussal. Persze cikkünkben nem erről lesz szó, hanem arról, mi van akkor, ha olyannal randizol, aki ugyan nálad idősebb, de nem öreg.

1. pont: Kiugorhat a protkó….

Na jó, nem!

1. Legjobb esetben fogalma sem lesz idősebb randipartnerednek arról, milyen világban is élsz. Ki számít menőnek, híresnek, mely filmeken nőttél fel, kiket tartasz mérföldkőnek? Mondjuk neki a Backstreet Boys a középiskolás éveit határozta meg, te meg akkor még olyan kicsi voltál, hogy már nem is emlékszel rá. Ez így elég kínos tud lenni. És ejtsd az illetőt, ha még mindig tudja a dalszövegeket. Gáz. Az első és legfontosabb különbség tehát a popkultúra ismerete, és megítélése lehet.

Most mé baj, hogy a Korda Gyurin nőtt fel, meg azt szereti? Mi van abba?!

1459202362-29898580-5fe4-0133-0b81-0e76e5725d9d

2. pont: Bottal jár….NEM!

2. Megtehet olyanokat, amiket te nem. Haha…ez a legdurvább. Például tud autót vezetni, addig marad ki este, ameddig akar, miközben neked este 11-kor otthon kell lenni. És nem akkor kell elindulnod, hanem akkor kell hazaérned, sőt még az is lehet, hogy jönnek érted a szüleid. Pfff…  Őt beengedik a legtöbb klubba, ami amúgy tök király, csak te nem mehetsz vele.

3. pont: Van nyugdíja.

3. A szüleid lehet, ki lesznek akadva. Egy kapcsolatban a szülő támogatása nagyon fontos, főleg ha ezen múlik, hogy találkozhattok e vagy nem. Vannak szülők, akik nem örülnek annak, hogy idősebb pasid/csajod van.

4. pont: Volt már háborúban…

Na jó, tényleg nem tudok leszállni erről a gerontofil dologról. Hagyjuk már!

get-approved-dating-older-men

Tyű, de romantics egy kép.

4. Más a baráti társaságotok.

Valószínűleg elég furcsa lesz neked is az ő baráti köre, akik ugye idősebbek, és neki is a tiéd, akik az ő szemében egy óvodás csoportnak tűnhetnek. Ez nem feltétlen baj, a lényeg, hogy be tudjatok illeszkedni egymás társaságába, vagyis ne érezzétek magatokat kellemetlenül. Legyetek jók, ha tudtok, a többi nem számít.

5. Előfordulhat, hogy megvetik az emberek.

Bizony sajnos az emberek rosszalló pillantásokat vethetnek rátok, ha látják, hogy valaki nálánál fiatalabbal jár. Ilyen van. Jó, most nincs poén, de nem is a cél. A cikk még mindig arról szól, mit kell átélned. Hát ezt is.

Persze az is lehet, hogy neked szólnak be: Mé nem a saját korosztályodból keresel? Tee!

6. A barátaitok folyamatosan a kor miatt ugratnak titeket.

Csak mert ő 1900-ban, te meg 2000-ben születtél még nem jelenti azt, hogy ne illenétek össze. Nem? Ne viccöljünk ilyennel.

tumblr_mriyseKAiv1r6rk17o3_500

7. Nem akar a barátaiddal lógni, mert úgy érzi túl öreg hozzá.

Nyilvánvaló, hogy kilóg, de ez természetes. Te jól érzed magad vele és jól kijöttök, de miért kéne a barátaidnak is így lenni ezzel? Válaszd ketté a dolgot, és ne kényszerítsd, hogy együtt lógjanak. A te barátaid, nem az övéi. Jó?! Na azzé…

8. Amikor az idősebb párod főiskolára megy..

(vagy öregek otthonába – jó abbahagytam), lehet, hogy szakítani akar, vagy messzire kerültök egymástól. A távolság nagy rossz, lehet, hogy hónapokig nem látjátok egymást. Ő meg ugye nem ért a számítógéphez, nem is lát.. okostelefonja nincs, csak egy régi írógép. Túlzásba viszem, tudom, nem tudok leállni. 😀

9. Ahogy ő főiskolára megy, te pedig még mindig középsulis vagy, a távolság óriási lesz.

Te még mindig a Középsuli sorozatot nézed, ő meg egy egészen új világot ismer meg. Hirtelen kollégiumba kerül, új barátokat szerez. A te életed ugyanaz marad, de az övé teljesen más lesz. Ez sok problémát szülhet, de lehet kezelni. Biztos.

200-3

10. Lehet olyasmit akar néha-néha, amire te nem állsz készen.

Igen, az előfordulhat. Ő már idősebb, érettebb, kész továbblépni a kapcsolatban, miközben te még nem tartasz ott. Ez érthető. De ha megértitek egymást és meg tudjátok beszélni, akkor nem lehet gond. Nem kell egyből belemenni a dologba csak azért, mert ő azt akarja, vagy mert ő már csinálta. Haladj abban a tempóban, amiben szeretnél. Naná, hogy a piálásról beszélek, mé’ miről? Rossz vagy!

Nem tartozik ide, de tök jó!

Nem tartozik ide, de tök jó!

11. Lehet, hogy amit csináltok, törvénybe ütközik.

Ez esélyes, viszont ha tényleg nem olyan nagy a korkülönbség, és mindketten önszántatokból vesztek részt a dologban, akkor semmi gond nem lehet. Viszont érdemes figyelni arra, milyen képeket tesztek közzé az interneten, akár privát üzenetben, mert ezzel viszont lehetnek gondok. Nem kicsi. Ha nem vigyáztok idősebb párod élete utolsó pár évét (ami még maradt neki) börtönben töltheti.

Viccet félretéve ez egy igen komoly ügy, érdemes utána nézni a törvénynek.

Vége! Menjetek tanulni!

Ezekkel kell megküzdened, ha idősebbel randizol
Te jártál már olyannal, aki idősebb nálad?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share