Ezekre a csillagjegyekre sok jó dolog vár!

Rovat

Megosztás

Lassan közeledünk az év végéhez, és aki kicsit belekukkantott a csillagjegyekre váró jóslatokba, ő izgi dolgokat is láthatott. Négy csillagjegyre különösen jó dolgok várnak!

És a csillagjegyek, akikre ez a sok csoda vár, nem más, mint a kos, szűz, oroszlán és és bak! De persze a többiek sem maradnak ki, de nekik ez az időszak különösen kedvező lehet.

Kos

Az év utolsó felében nagyot nőhetnek az anyagi forrásaid, mert sok új szakmai kapcsolatra tehetsz szert. Legyél nyitott az új emberekre, új lehetőségekre, mert sosem lehet tudni, a későbbiekben hogy alakulnak, talán ebből jöhet egy nagy új bevétel forrás is.

Szűz

Ha szerelemre vágynál, akkor figyelj, mert a tél ezt is meghozza számodra! Sok romantikus pillanatra számíthatsz, ha pedig már kapcsolatban vagy, akkor az még inkább meg fog erősödni.

Oroszlán

Ha eddig problémád volt az egészségeddel, betegeskedtél, akkor most végre fellélegezhetsz, mert az évszakváltás meghozza a jó közérzetet és az egészséget is számodra. Ezen kívül pedig feküdj rá a terveid megvalósítására, mert nagy motivációra számíthatsz ebben a pár hónapban, úgyhogy itt az ideje elkezdeni dolgozni a nagy terveiden.

Bak

A tuti trió nálad is meglesz, mint anyagi, szerelmi és szakmai téren is nagyot fogsz tarolni, figyelj oda a jelekre, sok új embert fogsz megismerni ebben az időszakban, akár egy új szerelem is beköszönthet.

tribune.com.pk

Horoszkópok
Te hiszel a horoszkópokban?

Borítókép: freepressjournal.in

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,157RajongóLike
177,760KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta