Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Ezért félsz írni a kiszemeltednek!

Ezért félsz írni a kiszemeltednek!

Már szemeztetek a folyosón és rád mosolygott az udvaron is? Ennek ellenére otthon mégis idegesen bámulod a telefonod és nem mersz rádobni egy laza „na mizu?” üzenetet.

Ha ismerős ez a gyomorszorító érzés, megnyugtatunk: nem te vagy az egyetlen, aki nem mer írni a kiszemeltjének.

És most azt is megtudhatod, mi ennek az oka és, hogy mit tehetsz ellene!

Reméljük, már az a gondolat is megnyugtatott kicsit, hogy nem csak te görcsölsz azon, hogy ráírjál-e arra a valakire, aki tetszik neked. De ha ez mégis kevés lenne, eláruljuk azt is, hogy ezért a kellemetlen érzésért nem te, hanem a jó öreg evolúció okolható.

Hiszen valójában mitől is félünk? Attól, hogy visszautasítanak minket!

Az ettől való félelem pedig teljesen normális! Az van ugyanis, hogy társas lényként már az ősidők óta a túlélésünk egyik alapfeltétele az elfogadás. Ha pedig visszautasítanak minket, az nem csupán egy fájó érzést hagy bennünk, hanem rontja a védelmünket is.

Fotó: theater330.com

Oké, most már tudjuk, hogy nem velünk van a baj, de mi a megoldás?

Gondold csak végig: mégis mi történhet, ha írsz az illetőnek? Semmi rossz. Ha pozitív választ kapsz, az nyilván szuper, nem is kell magyaráznunk. De miért jó, ha lepattint vagy vissza sem ír? Azért, mert így kiderül, hogy egyszerűen nem arra az illetőre van szükséged, akit kiszemeltél.

Most már lehetőséged van elengedni az iránta táplált gyengéd érzelmeid és hagyni, hogy bejöjjön a képbe egy olyasvalaki, aki tuti válaszolni fog az üzenetedre!

Töltsd ki kvízünket, ami segíthet abban, hogy megtaláld azt, aki hozzád illik!

KVÍZ – Milyen srác illik hozzád?

KVÍZ – Milyen csaj illik hozzád?

 

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share