Ezért jó, ha van testvéred!

Rovat

Megosztás

Minden ember tudja, hogy a testvérséggel járnak rossz és jó dolgok is. Pelenkás kortól kezdve a végső percig együtt lehettek, és ti adjátok egymásnak a legtöbb örömet. Összeszedtük azt a három dolgot, ami szerintünk a legjobb egy testvérben. 

Neki bármit elmondhatsz, bármikor számíthatsz rá!

Egy testvér ott van, ha szerelmi bánatod van, ha összevesztél egy családtagoddal vagy ha egyszerűen csak rossz napod van. Mindig meghallgat és sohasem hagy egyedül.

Réka, 19 – Pécs

„Én vagyok az idősebb, és nagyon imádom, hogy van kettő hugim. Persze mikor kicsik voltak és állandóan sírtak akkor még utáltam őket, de ahogy telt az idő, egyfajta szoros kapocs alakult ki köztünk. Egyikőnk sem tudna élni a másik nélkül. Mondhatni még azt is tudjuk, hogy a másikon milyen zokni van, mindent tudunk egymásról.”

pexels-photo-42389

Sohasem unatkozol! Mindig lesznek ötletek, események!

Mindig lesz valamelyikőtöknek egy remek ötlete. Lehet szó utazásról, társasozásról, vagy akár közös bulizásról egy koncerten.

Bella, 16 – Budapest

„Imádom nővérem! Neki köszönhetem azt, hogy szórakozni járhatok, mert nélküle nem engednének el. Bár eleinte színházba jártunk közösen, de egy hirtelen ötletnek köszönhetően már havonta többször járok koncertekre is. Igaz, nyaranta több helyre is elutazunk 2-3 napra. Szeretünk utazni, nagyon jó új embereket megismerni.”

pexels-photo-225017

Egy személyben ellenség, barát és testvér!

Legyen bármilyen jó a viszonyotok, ha a tesódnak rossz véleménye van egy adott dologról, akkor is megmondja a szemedbe őszintén, ha nem kérdezted meg tőle. Ha teheti, ő lesz az, aki beléd csíp, hogy jó útra tereljen, és ha kell, akkor ő fog elsőnek megdicsérni.

Gergő, 20 – Nyírpazony

„Két évvel vagyok idősebb húgomnál, de olyan, mintha ikrek lennénk. Teljesen hasonlítunk egymásra. Nem mindig fényes a kapcsolatunk, néha veszekedünk. Legutóbb akkor volt egy kis harag, amikor az udvarlóját elítéltem a nem hétköznapi öltözködése miatt. Azóta rendeződtek a dolgok. Ő is ezt szokta tenni, elmondja amit gondol. Végülis minek titkoljuk el egymás elől a lényeget, a véleményünket ? Nem sok értelme lenne!”

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta