Ezért utálta magát Follow Anna, most kitálalt!

Rovat

Megosztás

Az Exatlon egykori versenyzője hosszú idő után megosztotta követőivel, nem volt fenékig tejfel az elmúlt 2 év, ugyanis önutálattal, evészavarral küzdött. Kimerülésig tartó diéták és kemény edzések, mindent megtudhattok a videóból.

„Nekem kezdetben az volt a fő löket, hogy elképesztően nem szerettem, ahogy kinézek, a testemet.”

Anna nagyon sokáig kereste magát a világban a sport terén. Úszás, kondi, küzdősport, annyi mindent kipróbált hazai influencerünk, de sosem találta annyira a helyét, hogy le tudjon táborozni valamely mozgásnál. Mindig problémája volt az önelfogadással, évekbe telt, mire elfogadta saját testét. A görcsös fogyás folyton ott volt a háttérben, nem érezte jól magát semmilyen ruhában, kövérnek érezte testi idomait s egy idő után már alig mert bármit is enni, mert ahogy lenyelt egy falatot is, rögtön bűntudata lett. Na de mégis m is segített azon, hogy elfogadja önamgát és feladja a harcot a rossz érzésekkel saját maga iránt? Szimplán mindent elengedett, s csak elkezdte jól érezni magát a bőrében, megtanulta, mi az a mértékletesség.

„Elkezdtem arra fóükuszálni, hogy mit szeretek magamban.”

Anna sok idő után ráeszmélt, hogy nagyon nem jó ez a hozzáállás, az önostorozás, s elkezdte hangosan, akár a tükör előtt is felfedezni pozitív tulajdonságait, melyeket minden egyes nap megemlített saját magának. Ez azt eredményezte, hogy egy idő után már csak azokra fókuszált, s végül sikerült kikerülnie ebből a borzalmas mókuskerékből. Azt vallja, mindenből lehet enni, csak mértékkel. Ha megkíván egy sajtburgert, teljesen rendben van. Ha salit enne, az is oké, a lényeg a mértékletesség.

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta