Ezt nézed:  / Hírek / PR / Színes / Ezt gondolják a Középsulisok a közelgő érettségiről!

Ezt gondolják a Középsulisok a közelgő érettségiről!

Az érettségi ebben az évben teljesen más lesz mint a többi! Érthető, hogy sokan furcsának, szokatlannak tartják vagy félnek tőle. A Középsuli szereplői sincsenek ezzel másképp.

Most megkérdeztük, ők mit gondolnak erről a helyzetről?

Bende

Nagyon nehéz helyzetben van mindenki, aki idén érettségizik. Valamilyen szinten mindenki egy kísérleti egér, de nem szabad hagyni, hogy a kialakult helyzet negatív hatással legyen az érettségizőkre. Mindenkinek ki kell hoznia magából a maximumot, és semmiképp sem szabad siránkozni, hogy mi lett volna, HA… Mindenkinek sok sikert kívánok!

 

Zsani

Én személyem szerint jobban örültem volna annak, ha lett volna szóbeli érettségi is, mert igaz, hogy a szóbelitől félnék a legjobban, de nagyon szívesen megpróbáltam volna a hagyományos érettségi keretein belül próbára tenni magam. Szerintem nem fair a korábban érettségizőkkel szemben, hogy most nem lesz szóbeli, de a mi szemszögünkből sem, hiszen nem fogunk tudni javítani.

 

Dominik

Én normál keretek között nem féltem volna az érettségitől, de ebben a helyzetben mindenkinek van oka egy egészséges félelemre szerintem. A szóbeli nagyon fog hiányozni az idei érettségiből, mert úgy gondolom, hogy azzal nagyon sokat lehetett volna javítani. Az idén érettségizőknek ezt dobta a gép, ebből kell kihozni a legjobbat és ebben a helyzetben kell a legjobb alakítást nyújtani mindenkinek.

 

Juli

Én tartottam az érettségitől mindig is, de ez a jelenlegi helyzet sajnos picit nagyobb félelmet keltett bennem. Bár úgy gondolom, hogy aki készül és készült az érettségire, az meg fogja tudni így is csinálni, csak az idén érettségiző diákoknak óriási lelki nyomás alatt kell majd megírniuk a teszteket és még szóbelizni se szóbelizhetnek. Van, akinek ez könnyítés, viszont a tovább tanulni vágyóknak pedig nagy nehezítés.

 

Láttad már a 129. részt, ahol kiderül ki a Középsuli igazgatója?! Ha nem, akkor kattints ide!

Ezt gondolják a Középsulisok a közelgő érettségiről!
Ti melyik Középsuli szereplővel értesz egyet?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share