Ezt mutatja a TikTok egy új felhasználónak

Rovat

Megosztás

Nessaj kreált magának egy teljesen új TikTok profilt, mert arra volt kíváncsi, hogy milyen típusú tartalmakat dob fel neki a platform.

„De mé kell nekem végignézni az üzbegisztáni X-Faktornak a középdöntőjét?”

Azt már tudjuk, hogy a TikTok algoritmusa likeok, hozzászólások és egyéb interakciók alapján működik, ami azt jelenti, olyan típusú tartalmakat fog eléd dobni, amiket szeretsz. A legelső videó rögtön WhisperTon sminklemosós videója volt, már ettől elképedt hazai youtuberünk. Következett az üzbegisztáni X-Faktor középdöntője, ami már Nessajnak is sok volt. Ki is kérte magának, miért kell végignéznie ezeket a tartalmakat, ráadásul elsőként.

Youtuberünk szerint a legnagyobb világi megfejtés, hogy a TikTok okosai rájöttek arra, nem mindig ugyanolyan tartalmakat néz az ember, ilyenek vagyunk. Éppen ezért elkezdték követni a felhasználók összes tevékenységét, s ezek alapján dobálja be azóta a videókat az applikáció.

„Igen, görög joghurt, nagyon jó, azaz, kenjed neki!”

Forstner Csenge Nessajtól is megkapta a magáét, aki kicsit viccesnek találta a 3 perces reggeli ötlet című videót, bár azt is hozzátette, kicsit toxikus, szóval elnézést is kért. Vajon Nessaj biztosan hasonló videókat szeretne nézni a TikTokon a továbbiakban?

Főkép: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta