Ezt nézed:  / Divat / Divat/Életmód / Hírek / Ezt üzeni neked Korinna!

Ezt üzeni neked Korinna!

A Diamond Models RiverCast modellje, Kajtár Korinna, gyönyörű szerelemangyalként a középsuli Szerelemparty-ján fáradozott azon, hogy a szerelem mindenkire rátaláljon. Azonban, ha épp nem angyal, akkor modellként pózol a kamerák előtt, vagy hostessként segít a vendégeknek az eligazodásban.  

Milyen fotózáson voltál már? Mesélj egy kicsit a tapasztalataidról!

Nem sok fotózáson vettem eddig részt, a portfóliófotózásom volt egy nagy élmény, amit MTA Photo Studio készített.

Volt már meghökkentő kérés/munka? Ha igen, elvállaltad?

Nem volt eddig még erre példa.

Említetted, hogy Dr. Kiss Róbert Richárd, Prima Primissima díjas újságíró jobb keze lehettél a Miss Éden szépségversenyen. Milyen feladataid voltak? 

A szépségversenyen résztvevő lányok koordinálása és a verseny közben Kiss Róbert Richárd segítése volt a feladatom. Ez hatalmas megtiszteltetés volt, mert normál esetben ezeket a feladatokat tapasztalt szakemberekre, rendezvényszervezőkre bízzák, de ott én oldhattam meg.

 Mint hostess, általában mi a dolgod?

Ez a megbízótól függ. Általában az emberek tájékoztatása. Nyereményjátékok ismertetése és még sok minden más. Az emberek hajlamosak azt hinni, hogy csak dekorációként vagyunk jelen egy rendezvényen, pedig rengeteg feladatunk van, szinte mindig más és a legfontosabb, hogy a vendégek felmerülő igényeire mindig találjunk megoldást.

Könnyen mozogsz ebben a változatos világban?

Igen, könnyen kommunikálok az emberekkel, jól ki tudom magam fejezni. Drámatagozatos középiskolába járok. Most tettem le az angol B2 középfokú nyelvvizsgát, és jelenleg a Károli Gáspár Református Egyetemre készülök. Sok dolgot megtanultam, és még tanulok is, de alapvetően kifejezetten otthonosan érzem magam ebben a világban.

Benke Valéria, nemzetközi modell is a Diamond Models RiverCast védőszárnya alatt folytatta pályafutását. Elmondása szerint mindig szem előtt tartották az ő érdekeit. Neked is ez ugyanez a tapasztalatod?

Ha megbízható és precíz vagy, akkor az ügynökségtől kapsz munkát és elismerést! Ez fontos, mert úgy hallottam ez sok helyen nem így van, sajnos.

Mit üzennél azoknak, akik még keresik a megfelelő ügynökséget?

Jelentkezzetek a Diamond Models RiverCast ügynökséghez, hisz itt mindenki megtalálhatja a számára kedvező munkát és, ha jókor vagy jó helyen még kiugrási lehetőséged is lehet!

 

Ez elég jól hangzik, mit gondoltok? Főleg olyasvalaki szájából, aki saját tapasztalatából beszél. 😉

 

kép: Facebook.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share