Ezt nézed:  / Zsebpénz / Ezzel lepd meg a pasidat Valentin-napon!

Ezzel lepd meg a pasidat Valentin-napon!

Vészesen közelít február 14-e. Még semmi ötleted sincs, mivel lepd meg a barátodat? A Középsuli ebben is segít!

Sokáig úgy gondoltam, a Valentin-nap csak egy üres amerikai szokás, ami arról szól, hogy pénzzel, ajándékokkal fejezzük ki a másik iránti szeretetünket. Szerencsére akad jó pár pozitív példa a párok körében, akik megtalálták az arany középutat.

Kifaggattam fiatal lányismerőseimet, ők mit vesznek szerelmüknek és mennyiért.

A fiúk szívéhez a hasukon át vezet az út

lady-and-the-tramp

Klisésen hangzik, pedig így van. Egy házias lány a srácok álma. Ezt Panka is így véli.

“Azt gondolom, hogy azok az érzések, amikkel a párom megajándékoz engem a kapcsolatunk során, megfizethetetlenek. Ettől függetlenül illatos gyertyában, Pez cukorkákban, saját készítésű sütiben gondolkodom.”

Hívd át magadhoz az üres házba, ahol várja terített asztal,piros színű szalvétával, gyertyákkal, középen pedig az általad készített desszerttel. Ha süteményt sütsz, legyen szív alakú! De ha ezt elcsépeltnek gondolod, legyen a menü pizza, rajta a kedvenc feltéteivel.

IMG_1369

Heart-Shaped-Pizza_3

Ajándékozzatok egymásnak közösen!

fotósorozat

A jó párok ismérve, hogy mindenben egyezik az ízlésük és mindent közösen csinálnak. Nem hiába mondják egymásról, hogy ” ő a másik felem”.

Vivi: ” Hogy idén mit kap tőlem a barátom, azt még nem tudom pontosan. Egy Rafaello biztosan lesz a csomagban. Illetve moziba megyünk aznap, ez a mi közös ajándékunk a másiknak. Egyébként  mindig 5000 forintos árban szoktam venni a barátomnak ajándékot.”

A mozizás mellett kedvenc sportotokat is kipróbálhatjátok. Én személy szerint a korcsolyázást ajánlom erre a napra. Igazi hercegnőnek fogod magad érezni, amikor beléd karol és együtt siklotok. Ha viszont ügyetlenek vagytok a jégen, akkor se aggódj: hatalmasakat fogtok nevetni a másik bénázásain.

Miután átfagytatok, kényeztető masszázson is részt vehettek. Ha viszont még maradt energiátok, készíttessetek magatokról különleges fotósorozatot- sok-sok év múlva büszkén fogjátok mutogatni a gyerekeiteknek, milyen vagány pár a tini anyu és apu.

A legnagyobb ajándék, ami semmibe sem kerül

pár

Ha éppen elfogyott a zsebpénzed, akkor se csüggedj. Egy boltban megvásárolt méregdrága tárgy helyett sokkal ötletesebb, ha saját készítésű, személyre szóló meglepetést tervezel. Egy vers például semmibe se kerül, viszont a szerelmed arca, ahogy meghatottan olvassa, felbecsülhetetlen.

029_groom-crying-first-look-by-sara-kauss_6109

Dóri: ” Én egy képregényt vettem a barátomnak, körülbelül 3000 forintba került. Viszont készülök valami személyessel is: verset fogok neki írni. Az ötlet onnan jött, hogy ő is meglepett már engem szép sorokkal, amiknek kezdőbetűit összeolvasva a nevemet kaptam.  De ezeket nemcsak Valentin-napra kapja tőlem, mivel a hónap elején van az évfordulónk is. Tehát két legyet ütök egy csapásra. [mosolyog] ”

levél tumblr_l77h26csXZ1qbfx1wo1_500_large mot

Nem kell, Petőfinek lenned. Csak írd le, mit érzel iránta- meglásd, csak úgy áradni fognak tolladból a szavak. Ha nem boldogulsz a rímekkel, költemény helyett írj levelet! Szigorúan tollal, írólapra! Ha elkészült, csavard össze, és köss rá masnit, vagy tedd matricákkal díszített borítékba!

Amennyiben nem vagy a szavak embere, montázsold össze közös fényképeiteket, és hívasd elő (maximum két-háromszáz forint lesz). Nagy örömmel fogja nézegetni, miközben felidézitek az átélt élményeket.

A Középsuli meglepetése a barátodnak

pár tánc

Szerző: Fekete Fanni

(Fotók: thefreshmancook.blogspot.com, weheartit, vegasseven, narutobase)

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share