Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Fehérneműben civakodtak a Középsuli szemrevaló lányai

Fehérneműben civakodtak a Középsuli szemrevaló lányai

Megfagyott a levegő a ráckevei Duna Relax & Event Hotel divatbemutatóján, amikor a Középsuli sorozat lányai léptek színpadra karöltve a Diamond Models RiverCast modelljeivel. Nem is csoda, hiszen nem minden nap lát az ember ennyi gyönyörű teremtést, akiknek tökéletes testét ilyen pazar ruhák fedik. 

Igazi felnőttes hangulat kerekedett a ráckevei  Duna Relax & Event Hotelben, mely kifejezetten a felnőtteknek, pároknak kínál gyerekzsivalytól mentes kikapcsolódást. A hotelben pozsonyi újságírók vendégeskedtek, akiknek  bemutatták a szezon slágereit.

barbi

A programot a Középsuli sorozat dekoratív lányai színesítették, akik az Art’z modell kollekcióján kívül a a J-Press fehérneműit is bemutatták. Kevés maradt a fantáziának, amikor a lányok fehérneműben kápráztatták el a közönséget.

juli

Az este viszont nem volt ennyire idilli, hiszen a színfalak mögött, az ősellenségek, Barbi és Juli igazi cicaharcot vívtak. De hogy miért? És mit szóltak ehhez a jelenlévők? Azt a november végi Középsuli epizódból Ti is megtudhatjátok!

zandi

Addig is nézzétek meg újra a 30. részt, melyet szintén a ráckevei Duna Relax & Event Hotelben forgattunk:

 

Ha az eddigi részeket imádtátok, semmiképp ne hagyjátok ki a Középsuli további epizódjait. Az izgalmak csak fokozódnak! Ezt garantáljuk!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share