Felesége mellett kérte el a pultoslány telefonszámát

Rovat

Megosztás

A Házasság első látásra c. reality műsor hatalmas sikerrel indult, s továbbra is rengetegen kísérik nyomon a párok életét, akik házasságuk alkalmával találkoztak először egymással.

Mindenki álma egy nagy esküvő, lagzi és boldogság. A Házasság első látásra c. műsor szereplői is ebben bíztak, amikor fejüket adták arra, hogy hozzámennek egy idegenhez, bízva abban, hogy a háromfős pszichológuscsapat kiválasztja a nekik megfelelőt, szakmai tudásuk alapján.

Fotó forrása: 24.hu

Míg a többiek közt a szálak viszonylag szépen alakultak, Andris és Petra között nem sikerült kialakítani egy harmonikus kapcsolatot. A lány folytonos nevetgélése nem tetszett a fiúnak, aki kissé cinikusan és kioktatóan kezdett bánni vele. Az egyik adás alkalmával még Petra barátai is Andrisnak feszültek emiatt és az is szóba került, hogy Andris elkérte egy másik, műsorban szereplő pár női tagjának telefonszámát, hogy kapcsolatot létesítsen vele. Azonban mivel kikosarazták, úgy tűnik, mégis Petra mellett maradt.

Most azonban olyan történt, amire senki nem számított. Egy jól indított blöff okán Andris egy pultoslány telefonszámát kérte el, méghozzá PETRA MELLETT.

A videót ide kattintva tudod megnézni!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta