Félig meztelen, férfi-női fotó látható Csivettka legújabb irodájában!

Rovat

Megosztás

Női bájok, Csivettkás kivetkőzöm magamból fali fotók, szexi csücsörítés, avagy Yvett új irodába költözött, ami telis-tele van forróbbnál forróbb képekkel!

„A munkálatokat már nyár elején elkezdtem, de nagyon sokat bénáztam!”

2021. februárjában kezdődött a hatalmas munka, ugyanis Yvett úgy döntött, vadonatúj irodát kreál magának, épp itt az ideje a változásnak! Rózsa mintájú tapéta, pink színű fal, ami azért furcsa, mert a vad fekete, kék, piros színeket kedvelő influencerünk barbi baba árnyalata nem feltétlenül passzol személyiségéhez, vagy mégis?!

„Eredetileg stúdiót szerettem volna, ahol a pasiszemmel sorozatomat tudom rendesen forgatni, és nem kell mindig hazahívogatni a vendégeket!”

Nagyon sokszor próbálta már rávenni magát, legyen egy stúdió, hiszen influencerünk nemcsak YouTube videókat gyárt, hanem egyszerre angol órákat is ad, és női önértékelő coachnak is nevezhetjük, aki ebben a bizonyos barbi babás irodában szeretné fogadni pácienseit, már csupán csak a ken baba hiányzik a díszletből!

„A személyiségemet és a szívemet követem abban, hogy ezt itt kialakítottam!”

A stúdió merően hasonlít Yvett személyiségéhez, hiszen a rózsaszín ellenére megjelenik a babakék árnyalat is a falon, mintha át szeretné adni mindazt, amivel a hétköznapokban alkot, gondolok itt a a férfiakkal kapcsolatos témákra is, hiszen épp a pasizós sztorijai tették őt híressé a YouTube-on. Az iroda egy Budapest belvárosában található úgynevezett élményfestő stúdió, ahol merően nagy szerepet játszik a kreativitás, a gyermeki éned, melyet kiélhetsz a kis helyiségben bármikor, amikor kedved tartja, persze ne éjfélkor akarj festeni, mert nem biztos, hogy ott találod őt.

Azoknak való ez a fajta kreativitás, akik úgy érzik, nagyon stresszesek a hétköznapokon, egyszerűen szeretnék levezetni a feszültséget, és kiélni gyermeki énjüket persze Yvettel az élen, aki nemsoká részt is vesz egy alkalmon, ahol csoportosan lehet lefesteni egy bizonyos képet, melyet meg is kap az illető a kis tanfolyam után.

Te próbáltad már?

Főkép: facebook.com

Kép: facebook.com; instagram.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,719RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta