Felvételibulik mindenkinek! – A legjobb helyek Budapesten

Rovat

Megosztás

Július 23-án végre kiderül, hogy kit hova vettek fel egyetemre! Nincs is jobb ok, hogy végre elmehessetek egy fergeteges bulira a barátokkal! Nincs ötletetek, hogy hova menjetek? Mi segítünk! 

Az Orczy parkban tartják az idei Pont Ott Parti-t, ahol mindenki feszült figyelemmel várja az óriási kivetítőn megjelenő ponthatárokat. Mindenki együtt izgul, sír és nevet, aztán kezdődhet az önfeledt szórakozás! Idén olyan előadók fokozzák a hangulatot, mint a Mary PopKids, a Kállay Saunders Band, az Alpaca Beat, a The ÉpGép All Stars és DJ Sterbinszky.

2257554_40bec962c82b36a2f2047fe5563747f7_q

Aki a Pont Ott Parti után még nem szeretne hazamenni aludni, annak következő állomás után kell néznie. Ez lehet táncolós, vagy beülős hely, de mindkét esetben a belvárosban érdemes körbenézni.

A pesti romkocsmák közül főként három helyet ajánlunk. A “mesterhármas” egyike a Szimpla kert, mely egyedi designjával és hangulatával igen kedvelt a turisták között is. Nem kevésbé a Fogasház, mely egy komplex szórakozó-központtá nőtte ki magát. Itt nemcsak üldögélni és beszélgetni lehet, a buli beindultával egy elég nagy tánctér is a rendelkezésre áll. A harmadik hely az Instant. Belső terei tágasak, a dekorációi mindig káprázatosak, szintén alkalmas táncolásra, és ami a legjobb benne: reggel 6-ig nyitva áll!

1instant

Akik kevésbé populáris helyre vágynak, azoknak is sok lehetőségük van, habár a nyári hónapokban majdnem minden pesti hely dugig tele van turistákkal és szórakozni vágyó pesti fiatalokkal. A városligeti Kertem csodálatosan hangulatos hely, délutántól nyitva áll, úgyhogy alapozásra is tökéletesen alkalmas. Ami pedig még fontos szempont lehet: a Kertemben meleg ételt is árulnak.

x8iF7d2oetn1wR1roftpNSznnmVuocLkl2tg1hJvTLrvNhj1aXO2VBqHgk4I4o2

A király utcai Kuplung közel van a Deákhoz, a Kőleves kert pedig kedvelt helye a Táncművészeti Főiskola növendékeinek, úgyhogy szép lányok is gyakran megfordulnak benne. A Púder-t kortárs képzőművészek álmodták meg, a B-terv pedig mindenki számára ideális hely, aki szereti a meggybort, és az A-terve kudarcba fulladt.

714

Akik pedig igazán különleges helyre vágynak, nekik elsősorban a 360 nevű bárt ajánljuk. Ha az Andrássy útról besétálunk a Párizsi Nagyáruház jobb szárnyába és belépünk a liftbe, pár másodperc múlva az éjjeli csillogás fogad minket és a lábaink előtt hever egész Budapest. A borok kitűnőek, a zene pedig kellemes, sosem túl hangos. 

big_10514509_1463945013853409_4699088743265055546_n

A legfontosabb, hogy bárhová mentek is végül, foglaljatok előre asztalt! A nyári hónapokban az összes belvárosi utca hemzseg a turistáktól, és néha még a lepukkantabb helyekre sem lehet beférni, hacsak az ember nem érkezik meg már kora este.

Felvételibulik
Ha nem vennének fel az egyetemedre, elmennél bulizni?

Képek:

nol.hu

semmelweis.hu

romkocsmak.hu

crazybudapest.blog.hu

ekamara.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta