Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Fénydekoráció a szobádba

Fénydekoráció a szobádba

Egy szobát nagyon sok mindennel fel lehet dobni. Ha azonban ha egy kicsit modernebb és trendibb szeretnél lenni, akkor erre szedtem össze pár tippet.

A fénnyel nagyon ügyesen lehet játszani és megannyi lehetőséget rejt. Elsődlegesen dekorációs célokat szolgálnak a gyenge fényforrások, de világításra is kialakíthatóak.

Egyik nagyon jó dekorációs elem a led szalag. Ez egy olyan szalag, amibe apró ledek vannak és tulajdonképpen az egész egy nyomtatott áramkör. Csak a fantázián múlik, hogy mire használjuk és hogyan. Pár éve benne van a köztudatban és igazán jól fel lehet vele dobni a szoba hangulatát.

Praktikus, ugyanis nem igényel különösebb szaktudást. Egy általad kiválasztott méretre lehet készítettni, és szinte bárhova felrakható. Ágy köré, vagy a plafonon körbefuttatva igazán hatásos díszítő elem. A ledes dekorok nagyon sok formában kaphatóak, már vannak kifejezetten erre specializálódott boltok is. Nem utolsó, hogy árban sem olyan drágák. 10 ezer forintból 5 méternyi fényszalag jön ki körülbelül, ami nem kevés és szabadon alakítható, valamint nagyon alacsony fogyasztással rendelkezik.

A ledes energiaforrások közül számtalan változatot találni. Nem csupán szalag formájában létezik, hanem már szinte mindenfajta formában és stílusban hozzá lehet jutni. Ár szempontjából ezek is szintén nagyon kedvezőek és energiatakarékosak. A szoba teljes megvilágításához azért kell egy kicsit trükközni, de az is megoldható velük.

Mondhatni, hogy 10 ezer forintból és egy kis kreativitással modernné tudod varázsolni a szobádat. De az biztos, hogy mindenki ámulni fog, ha meglátják.

Fénydekoráció a szobádba
A te szobádban van valamilyen dekorációs elem?