Ezt nézed:  / Divat/Életmód / A férfi, aki 1 hónapon át napi 10 doboz kólát ivott meg

A férfi, aki 1 hónapon át napi 10 doboz kólát ivott meg

George Prior nem akármilyen kihívásba fogott. 1 hónapon át megivott minden nap 10 doboz kólát, hogy bebizonyítsa, milyen káros hatásai vannak a töménytelen cukorbevitelnek a szervezetre.

Mindenki szereti a kólát, még ha tudjuk is, hogy nagyon káros a szervezetünkre. Van, aki tud mértéket tartani, és csak ritkán issza, de van, aki minden nap vásárolja. Az utóbbit tette az ötvenéves George Prior is, aki minden nap 10 dobozzal megivott, de nem csak szórakozásból. Ez számára egy kísérlet volt, ami 4 hétig húzódott, és azt akarta ezzel megmutatni, mennyire káros hatása van a mértéktelen kólafogyasztásnak. Alakja teljesen megváltozott, korábbi izmos testére úszógumit növesztett, 76 kilóról 87 kilóra hízott, és a vérnyomása is az egekbe szökött. Ezzel a kísérlettel George megnövelte a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát, hiszen napi mintegy 350 gramm cukrot vitt be a szervezetébe.

De ez még nem minden. A kísérlet után George sóvárgott a cukor után, annyira hozzászokott a szervezete, hogy rendesen elvonási tünetei voltak. Ám kordában tartotta a cukor iránti vágyát, így két nap alatt rögtön 2 kilót le is fogyott.

Most már jöhet a tornázás. Az biztos, hogy még ha a saját testén is bizonyította be a cukor nagy mennyiségű fogyasztásának károsságát és hatásait, akkor is jó példa a jövő nemzedékének és bárkinek, aki mértéktelenül issza a kólát, vagy rengeteg cukrot visz be naponta a szervezetébe. Figyelj oda te is!

A férfi, aki 1 hónapig napi 10 doboz kólát megivott
Ezek után te is jobban figyelsz a bevitt cukormennyiségre?