Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Férfiak, akik borzalmas gyermekkor után lettek sikeresek

Férfiak, akik borzalmas gyermekkor után lettek sikeresek

Pénz, hírnév, csillogás – ezt látjuk a sztárokkal kapcsolatban. Sokuk esetében azonban felnőtt körülményeik kicsit sem hasonlítanak a gyermekkoriakra.

Exif_JPEG_PICTURE

A Karib-tenger kalózainak főszereplője és egyben Hollywood első számú színésze, Johnny Depp egyszerűen csak problémásnak nevezi a saját gyerekkorát. Édesapja munkája miatt a család sűrűn költözködött, ami miatt a kisfiú nehezen kötött értékes, mély barátságokat. A magány odáig vezetett, hogy már fiatal tiniként drogozni és inni kezdett. Elmenekülve a családi problémák elől, akkoriban nemcsak napokra zárta magára szobája ajtaját, de saját testében is kárt tett. A híres amerikai színész ma már úgy magyarázza ezt a szörnyű időszakot, hogy ez motiválta a sikerek elérésében.

Eminem-01-mika

A sűrű költözködés az amerikai rappert, Eminemet is megviselte gyerekkorában. Miután apja elhagyta anyját, egy-két évente változtatták otthonukat. Bár családja kiegyensúlyozott gyerekként emlékszik rá, ugyanakkor kicsit magányosnak és verekedősnek is tartották. Egyszer komoly fejsérülést is szenvedett. Tiniként többször írt levelet édesapjának, ám azokat a posta mindig olvasatlanul küldte neki vissza. Édesanyját egy szociális munkás gyanakvó, szinte paranoiás személyiségnek írta le, emiatt sokat is veszekedtek. Sőt, Eminem első sikereikor az asszony kijelentette, hogy fia mindent neki köszönhet.

50_Cent_at_Globen_Stockholm4

Az amerikai rapper, 50 Cent egy 15 éves drogos anyától született Curtis Jackson néven. Kisfia megérkezése után sem mondott le a kábítószerről az édesanya és egészen haláláig, vagyis a gyermek 8 éves koráig fogyasztotta. Ezután nagymamája vette magához, de 11 évesen már drogot árult. Amikor tizedikes korában lebukott, nyíltan bevallotta nagyanyjának az igazságot. Kábítószer-terjesztés miatt le is tartóztatták és összesen hat hónap szabadságvesztést töltött le. A droggal egy időben a boksz is megjelent az életében és igen sikeres lett. Saját bevallása szerint a ring és a hip hop ugyanazt a versenyszellemet követeli meg.

Férfiak, akik borzalmas gyermekkor után lettek sikeresek
Szerinted meddig haragudhat egy gyerek a szülei hibái miatt?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share