Fiatalok, akik beperelték saját szüleiket

Rovat

Megosztás

Vannak egészen extrém esetek, mikor a gyerek pereli be saját szüleit. Azt hinnénk, hogy ezek nagyon egyedülálló és ritka esetek, azonban csak Amerikában évente több tucat ilyen per történik. Most ezekből szemezgettünk!

 

Egy 17 éves fiú 250 ezer dollárt követel a szüleitől, mert olyan nevet adtak neki, ami cikizésre ad okot másoknak. A fiút Gaylordnak hívják és ez az egész életére negatívan hat. Az iskolában e miatt folyamatosan célpont. A szüleitől véletlenül megtudta, hogy bosszúból adták neki ezt a nevet, mert nem kívánatos gyerek volt, ami szerintük tönkre tette az életüket. A fiú elhatározta, hogy ha betölti a 18. életévét, akkor nevet változtat, addig pedig tart a pereskedés.

Szintén érdekes dolgot vet fel az az eset, mikor egy 18 éves lány ment a bíróságra azzal az indokkal, hogy a szülei gyerekkori képeket osztottak meg róla intim helyzetben. Majdnem az egész gyerekkorát feltöltötték az internetre, ami több, mint 500 képet tartalmazott. A lány kérte, hogy töröljék a képeket, de nem figyeltek rá, így végül a bíróságon kötöttek ki. A rendőrség erre már a figyelmet is felhívta, hogy veszélyes dolog kirakni a gyerekek képeit, ugyanis ezzel nemcsak a pedofilok élhetnek vissza, hanem később a képeken szereplő gyerek is pert indíthat a saját szülei ellen.

Egy 20 éves fiú szintén beperelte a szüleit, mert 13 éves korában a nagymamájától kapott 5000 dollárt, amit nem költhetett el, hanem az édesanyja elrakta az egyetemi tanulmányi finanszírozására. A bíróság úgy döntött, hogy a fiúnak ad igazat, így az anyjának vissza kell neki adni az 5000 dollárt.

Az eset még a 90-es években történt. Egy 12 éves fiúnak rossz volt a kapcsolata a szüleivel, így kérvényezte, hogy megszakíthasson velük minden kapcsolatot. A bíró elfogadta ezt, így ő volt az első gyerek, aki megszüntethette vér szerinti szüleinek jogait és engedélyezte, hogy nevelő szülők adoptálják.

Fiatalok, akik beperelték saját szüleiket
Te egyetértesz azzal, hogy a gyerek beperli a saját szüleit?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,157RajongóLike
177,760KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta